ΑρχικήinetΗ Gramovox παρουσιάζει το όρθιο πικάπ

Η Gramovox παρουσιάζει το όρθιο πικάπ

Gramovox: Φίλος της μουσικής; Αν ναι θα γνωρίζεται ήδη ότι το CD είναι το χειρότερο μέσο αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναγνωριστεί η κατωτερότητα του ήχου στα CD, καθώς ουσιαστικά αναπαράγει ήχους με ρυθμό 44100 το δευτερόλεπτο που συνήθως μετατρέπεται από απαράδεχτους DA converters που χρησιμοποιούν τα CD players.

Η επικράτηση του MP3 μετέτρεψε τη μουσική και τους φίλους της σε ακουστές συμπιεσμένου ήχου. Φυσικά για να “ακούσετε” την διαφορά θα χρειαστείτε πολύ ακριβά ηχοσυστήματα.

Όμως το θέμα είναι πολύ μεγάλο για το ανοίξουμε σε μια δημοσίευση που δεν αφορά την ακουστική ποιότητα του ήχου.

Η Gramovοx είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε μια εκστρατεία αυτό-χρηματοδότησης στο Kickstarter, που διαφέρει από τις άλλες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα crowdfunding, το προϊόν της Gramovox αποστέλλεται άμεσα.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετά καινοτόμο, όπως είναι και η ιδέα: Ένα κάθετο πικάπ!Gramovox

Η Gramovox αναφέρει ότι οι δίσκοι παραμένουν στη θέση τους, η εναλλαγή μεταξύ 45 και 33 στροφών είναι παιχνίδι, και ότι φαίνεται εντελώς διαφορετικό από ένα συμβατικό πικάπ.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα ηχεία επί του σκάφους δεν είναι πολύ καλά, αν και, αν είστε ο τύπος του που θα αγοράσει ένα πικάπ των 400 δολαρίων το 2016, πιθανότατα έχετε ήδη καλά ηχεία στο σπίτι σας. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κάθετος βραχίονας γλιστράει λίγο κατά την επιλογή των κομματιών.

Ένα πλάγιο πικάπ μπορεί να μην είναι η συσκευή που θα διαταράξει τη μουσική βιομηχανία όπως την ξέρουμε, αλλά είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στο ράφι σας και να απολαύσετε τον ήχο του βινυλίου.

1 frlm_optimize_fuzz-5-percent

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS