ΑρχικήinetEMIEW3 ο ρομποτικός πωλητής της Hitachi για όλο τον κόσμο

EMIEW3 ο ρομποτικός πωλητής της Hitachi για όλο τον κόσμο

EMIEW3: Τα νέα ρομπότ εξυπηρέτησης πελατών της Hitachi έρχονται για να σας βοηθήσουν με τα ψώνια σας στα διάφορα καταστήματα.

Hitachi

Όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου να αντικατασταθούν τα φιλικά πρόσωπα των πωλητών πίσω από τον πάγκο με ρομπότ που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους. Ο εικοστός πρώτος αιώνας είναι εδώ….

Την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο, η Hitachi παρουσίασε ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ, το EMIEW3, που έρχεται με στόχο την αυτοματοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών σε καταστήματα, δημόσιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Το ρομπότ της Hitachi έχει ύψος 90 εκατοστών (το μέγεθος ενός μικρού παιδιού), μπορεί να πιάσει τα 3,7 μίλια την ώρα για να συμβαδίζει με τους πελάτες που έχουν ζωηρό βάδισμα.

Μπορεί να εντοπίσει την είσοδο πελατών στο κατάστημα και ποιοι χρειάζονται βοήθεια στη διάρκεια των αγορών, χάρη στην ικανότητά του να αναγνωρίζει την ανθρώπινη κίνηση και το περιβάλλον που βρίσκεται.

Το EMIEW3 μπορεί επίσης να απομονώνει τις φωνές των ανθρώπων από το θόρυβο του περιβάλλοντος για να καταλαβαίνει καλύτερα, και μπορεί να επικοινωνήσει με πολλές γλώσσες.

Εκτός από τις online κάμερες που διαθέτει για μάτια, το bot είναι συνδεδεμένο με ένα λογισμικό AI στο σύννεφο που του επιτρέπει να μαθαίνει νέες συμπεριφορές και να μοιράζεται πληροφορίες με άλλα EMIEW3s.

Επιπλέον τα ρομπότ, μπορούν να “περπατήσουν” σε ανισόπεδα δάπεδα που έχουν διαφορές ύψους μέχρι και 15mm, και επιβραδύνουν όταν φτάνουν σε γωνίες.

Δείτε το βίντεο

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS