Αρχικήineti-TECH4u Μάρτιος 2016

i-TECH4u Μάρτιος 2016

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη 17 Μαρτίου και είναι αφιερωμένο στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Δες τα σημαντικότερα νέα smartphones και gadgets που παρουσιάστηκαν στην έκθεση και θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.i-TECH4u

Επιπλέον, στο τεύχος Μαρτίου, παρουσιάζουμε το νέο, εντυπωσιακό 2-σε-1 μηχάνημα της Dell, XPS 12, ενώ ο κ. Γρηγόρης Ιωαννίδης της Blue Soft & IT μας ενημερώνει για τις διαδικτυακές απειλές του σήμερα και μας δίνει συμβουλές για την προστασία μας.

Διάβασε επίσης game reports των σημαντικότερων video games του μήνα, νέα από τον χώρο της τεχνολογίας και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας της αγοράς.

Όσο για το νέο μας διαγωνισμό, από το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαρτίου, έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις εντελώς δωρεάν ένα από τα πέντε Bitdefender Family Pack 2016 για απόλυτη προστασία όλων των συσκευών σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί γεμάτο ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS