ΑρχικήinetΚατεβάστε τα ISO του Windows 10 Redstone build 14279

Κατεβάστε τα ISO του Windows 10 Redstone build 14279

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση προεπισκόπισης των Windows 10. Το Windows 10 Redstone build 14279 είναι διαθέσιμο για τους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring. To νέο build φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά, κάτι νέο αφού όλα τα προηγούμενα builds, επικεντρωνόταν αποκλειστικά στη βελτίωση των επιδόσεων και τον καθορισμό σφαλμάτων.Windows 10 iso

Το Windows 10 Redstone build 14270 έρχεται με το Cortana σε περισσότερες γλώσσες (όχι δεν συμπεριλαμβάνει τα Ελληνικά), όπως Ισπανικά (Μεξικό), Πορτογαλικά (Βραζιλίας) και Γαλλικά (Καναδά). Η προσωπικός βοηθός έχει βελτιστοποιηθεί για κάθε χώρα κυκλοφορίας, οπότε θα υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανάλογα με τη χώρα που τη χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, η ψηφιακή βοηθός Cortana έχει βελτιωθεί για να θυμάται τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Έτσι με αυτήν την έκδοση, θα σας υπενθυμίζει να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να πλύνετε το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το Windows 10 build 14279 είναι το πρώτο που επιτρέπει την εμφάνιση του ίδιου φόντου για την οθόνη κλειδώματος και την οθόνη σύνδεσης.

Στα μελλοντικά builds, τα Windows θα υποστηρίζουν Spotlight wallpapers. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η Microsoft θα μπορεί να σας αλλάζει ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος αλλά και στην οθόνη σύνδεσης.

Όπως αναμενόταν, τα αρχεία ISO κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο διαδίκτυο από ανεπίσημες πηγές.
Παρακάτω παραθέτουμε links για την λήψη τους:

Αν πάλι σας αρέσει να πειραματίζεστε και θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ISO, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Κατεβάστε τα ESD αρχεία από το Cloud του Wzor.

Κατεβάστε το ESD Decrypter
Αφού κατεβάσετε τα παραπάνω αρχεία, ανοίξτε το .zip του ESD Decrypter στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει όλες τις παραπάνω λήψεις.

Κάντε δεξί κλικ πάνω στο decrypt.cmd και τρέξτε το σαν διαχειριστής. Πληκτρολογήστε 4 στην γραμμή εντολών που θα ανοίξει για να δημιουργήσετε το δικό σας αρχείο ISO.ESD-DECRYPTION Windows 10 Redstone

Καθίστε αναπαυτικά και περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί το αρχείο σας…

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS