ΑρχικήinetΧρησιμοποιήστε το Apple App Store και το Google Play σαν να ήσασταν...

Χρησιμοποιήστε το Apple App Store και το Google Play σαν να ήσασταν στο 1980

Αν βρίσκετε το App Store της Apple ή το Google Play να είναι παραφορτωμένο και οπτικά αφόρητο, τότε δείτε το App Store Retro.

appstore retro

Πρόκειται για μία αντίστοιχη ιστοσελίδα αλλά με εμφάνιση της δεκαετίας του 1980. Όταν το λειτουργικό πρόγραμμα ήταν το MS-DOS και οι οθόνες είχαν χαμηλή ανάλυση.

Η απλοποιημένη διεπαφή είναι παραδόξως κατευναστική. Προσφέρει μια περιορισμένη επιλογή από δημοφιλείς τίτλους και μια λειτουργία αναζήτησης για να σας βοηθήσει να βρείτε την αγαπημένη σας εφαρμογή.

Όταν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει θα μεταβείτε στον σύγχρονο κόσμο, αλλά θα έχετε κάνει ένα ωραίο νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο.

Ενδιαφέρον είναι επίσης να παρατηρήσετε πως θα φαινόντουσαν τα λογότυπα της κάθε εφαρμογής σε ένα υπολογιστή 386 της δεκαετίας του 80.

Το App Store Retro σχεδιάστηκε ως ένα διαφημιστικό project για τις ιστοσελίδες βαθμολόγησης εφαρμογών Appstorio, Softwario και Androio. Το έργο βασίζεται στο theme Bootstra.386 για Bootstrap, που έχει αναρτηθεί από Kristopolous (με προφανώς Ελληνική καταγωγή).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS