ΑρχικήinetLenovo νέα Touch Screen εμπειρία με το WRITEit 2.0

Lenovo νέα Touch Screen εμπειρία με το WRITEit 2.0

Η Lenovo ανακοίνωσε το WRITEit 2.0 μία νέα, ανεπτυγμένη και επανασχεδιασμένη εφαρμογή για να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες της οθόνης αφής και των συσκευών που λειτουργούν με γραφίδα. writeit mightier-glow

Το WRIΤEit 2.0 λειτουργεί με συσκευές που διαθέτουν οθόνη αφής Lenovo Windows (8 και 10) και οι χρήστες μπορούν να το συνδυάσουν με μία Lenovo ψηφιακή γραφίδα για μία πιο πλούσια multimedia εμπειρία.

Μετατρέψτε την Οθόνη σας σε Καμβά

Το WRITEit 2.0 αναπτύχθηκε ως μία δωρεάν εφαρμογή software που μετατρέπει την οθόνη αφής σε ψηφιακό καμβά. Με χρήση γραφίδας ή με το δάχτυλο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να γράψουν, να ζωγραφίσουν, να υπογραμμίσουν, να μουτζουρώσουν ή να σημειώσουν οτιδήποτε στην οθόνη τους, είτε αυτό είναι πάνω σε αρχεία Word, φωτογραφίες, παρουσιάσεις, ιστοσελίδες και άλλα.

Οι χρήστες μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν ένα λευκό καμβά, ώστε να γράψουν ή να ζωγραφίσουν, εκφράζοντας τη δημιουργικότητά τους. Το WRIΤEit 2.0 επιτρέπει τους χρήστες να αποθηκεύσουν τις δημιουργίες τους σαν εικόνες και να τις μοιραστούν με άλλους.

Τα εργαλεία της εφαρμογής συμπεριλαμβάνουν 12 χρώματα μολυβιού, σε τρία διαθέσιμα μεγέθη, τέσσερα χρώματα highlighter καθώς και γόμα. Το νέο εργαλείο έχει επίσης ένα επίπεδο ψηφιακού καμβά, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ελεύθερα σημειώσεις σε κείμενα χρησιμοποιώντας τη γραφίδα ή το δάχτυλό τους.

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα

Το WRIΤEit 2.0 θα είναι διαθέσιμο για Lenovo συσκευές Windows 8 και 10 με οθόνη αφής, είτε με γραφίδα είτε με το δάχτυλο.

Κατεβάστε το δωρεάν από την ιστοσελίδα:

http://www.getwriteit.com.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS