ΑρχικήinetΠάνω από το ήμισυ των χρηστών του Facebook μπαίνουν μόνο από κινητό

Πάνω από το ήμισυ των χρηστών του Facebook μπαίνουν μόνο από κινητό

Το 51,7 τοις εκατό των χρηστών του Facebook κάνουν χρήση της υπηρεσίας του κοινωνικού δικτύου αποκλειστικά από ένα κινητό τηλέφωνο.

360 Video on Facebook

Πιο συγκεκριμένα, κατά την σημερινή ανακοίνωση του Facebook για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου 2015, η εταιρεία αποκάλυψε ότι έχει τώρα 1,59 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα (με ρυθμό αύξησης 14 τοις εκατό από έτος σε έτος) και 1,44 δισεκατομμύρια χρήστες κινητής τηλεφωνίας (με ρυθμό αύξησης 21 τοις εκατό σε ετήσια βάση).

Το Facebοοk αναφέρει επίσης ότι έχει πλέον 1,04 δισεκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες (με ετήσια αύξηση 17 τοις εκατό) και 934 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες κινητών συσκευών (με αύξηση 25 τοις εκατό σε ετήσια βάση).

Με άλλα λόγια, το 65,41 τοις εκατό του συνόλου των μελών του Facebοοk χρησιμοποιούν την υπηρεσία καθημερινά, καθώς επίσης και το 64,86 τοις εκατό των χρηστών με κινητό τηλέφωνο.

fb_mobile_only_q4_2015

Στην πραγματικότητα, το Facebοοk φαίνεται ότι στο 4ο τρίμηνο του 2015, τα διαφημιστικά έσοδα από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων αντιπροσώπευαν περίπου το 80 τοις εκατό του συνόλου των διαφημιστικών εσόδων της εταιρείας.

Το πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω κινητού είναι το κλειδί για το κοινωνικό δίκτυο που έχει καταφέρει να μετατρέψει την αρχική επιτυχία του σε μία επιχείρηση που απευθύνεται σε χρήστες κινητών τηλεφώνων. Αλλά είναι επίσης εντυπωσιακό ότι το Facebοοk έχει καταφέρει να κρατήσει όλα τα στατιστικά του στοιχεία σε αυξητικό ρυθμό, χωρίς να δείχνει ούτε ίχνος μείωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS