ΑρχικήinetSeem: εφαρμογή για Chat με selfies

Seem: εφαρμογή για Chat με selfies

Η εφαρμογή Seem αναπτύχθηκε από την εταιρία Merminx, μια startup που ιδρύθηκε από τον Θωμά Κυρίτση και τον Μιχάλη Ρικάκη, δύο φίλους που μένουν μόνιμα στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.Seem

Η εφαρμογή Seem αποτελεί έναν πρωτότυπο τρόπο messaging που αποστέλει selfies αυτόματα μαζί με κάθε μήνυμα που στέλνεις.

Πώς δουλεύει

Με το Seem, μπορείς να τσατάρεις με τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου με ένα πιο διαδραστικό και άμεσο τρόπο από τα παραδοσιακά messaging apps. Με κάθε μήνυμα που γράφεις και στέλνεις, η εφαρμογή παίρνει μια selfie από την μπροστινή κάμερα και την στέλνει μαζί με το μήνυμα, με την μορφή “meme”.

Αντίστοιχα, λαμβάνεις και μια φωτογραφία με κάθε μήνυμα που καταφθάνει, κάνοντας την συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και με πλούσιο περιεχόμενο. Δε χρειάζεται πλέον να στέλνεις smileys, ούτε να έχεις άβαταρ, καθώς βλέπεις διαρκώς τις εκφράσεις του προσώπου με το οποίο συνομιλείς.

Με την ανταλλαγή των selfies να είναι απαραίτητο μέρος των συζητήσεων απλά και γρήγορα, το Seem κάνει το παραδοσιακό messaging πιο διασκεδαστικό, προσωπικό και ελκυστικό χωρίς όμως να έχει την φορτικότητα – και πολλές φορές χαμηλή ποιότητα – των βιντεοκλήσεων.

Με την εφαρμογή, μπορείς ακόμα να δημιουργείς τα προσωπικά σου memes και να τα κάνεις share στα κοινωνικά δίκτυα με ένα απλό tap.

Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές iOS και Android.

Website: http://www.seemapp.com
iOS: http://itunes.apple.com/app/id1006726311
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seemapp.android

Λίγα λόγια για τους προγραμματιστέςmichalis kai thomas

Ο Θωμάς είναι προγραμματιστής με εμπειρία σε εφαρμογές iOS. Έχει βασικό πτυχίο πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΚΤΗ της Στοκχόλμης. Έχει αναπτύξει πλήθος εφαρμογών για σουηδικές εταιρείες όπως η Hemnet, ICA, Oriflame, Aftonbladet και Absolut και τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί σε ανάπτυξη εφαρμογών επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης όπως η Rebtel.

Ο Μιχάλης έχει υπάρξει Head of Product Management στην σουηδική εταιρεία Sinch, μια cloud-based πλατφόρμα για υπηρεσίες επικοινωνιών που απευθύνεται σε εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας. Ο Μιχάλης έχει ακόμα πολυετή εμπειρία σαν Product Manager και προγραμματιστής στην Nokia Siemens Networks και σε άλλες ελληνικές εταιρίες. Είναι απόφοιτος από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μάστερ σε Business Management από το Πανεπιστήμιο του Warwick Αγγλίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS