ΑρχικήinetΤο Torrent που διαμοιράζεται 12 χρόνια

Το Torrent που διαμοιράζεται 12 χρόνια

Πριν από 4.419 ανέβηκε σε BitTorrent sites, το ASCII remake της sci-fi ταινίας “The Matrix.” Σύμφωνα με το TοrrentFreak, είναι το παλαιότερο tοrrent που κυκλοφορεί ακόμα.ASCII MATRIX Torrent

Αυτό σημαίνει ότι οι seeders καταφέρνουν να ανταλλάσσουν την ταινία μέσω του BitTοrrent για πάνω από 12 χρόνια τώρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση της ταινίας, δημιουργήθηκε από φίλους του είδους, και είναι 4GB από VOB αρχεία βίντεο. Συμπεριλαμβάνει εικόνες από το δίσκο, καθώς και ένα readme που περιλαμβάνει την εξής ανακοίνωση:

“Το έργο αυτό είναι μια παρωδία. Ως εκ τούτου δεν πιστεύω ότι αυτό το DVD έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί με το πρωτότυπο σε οποιαδήποτε αγορά. Δεν είναι προς πώληση.”

Το torrent δημιουργήθηκε 4.419 ημέρες πριν, δηλαδή την 20η Δεκεμβρίου του 2003. Έτσι μπόρεσε να κερδίσει τον τίτλο του μακροβιότερου torrent, κερδίζοντας το προηγούμενο παλαιό αρχείο που ήταν ένα βιβλίο συνταγών ανεβασμένο στο Pirate Bay. Το βιβλίο με τις συνταγές επέζησε για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Τα περισσότερα tοrrents συνήθως δεν λειτουργούν σε ένα-δυο χρόνια, όταν οι χρήστες διαγράψουν τα αρχεία από τους σκληρούς τους δίσκους. Έτσι το γεγονός ότι μια ταινία σε έκδοση ASCII, κατάφερε να επιζήσει 12 χρόνια, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS