Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Η έκδοση Adobe Flash Player 20.0.0.286 είναι διαθέσιμη για download

Η Adobe έχει μόλις ανακοίνωσε την έκδοση του Flash Player 20.0.0.286. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό συνιστάται να το εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν.

adobe flash patch

Το γνωστό τροπάρι ακολουθεί η Adobe και έτσι όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει καμία αναφορά διαθέσιμη για αυτή την έκδοση που η Adobe μόλις ανέβασε στους διακομιστές της. Να υποθέσουμε, ως συνήθως, ότι το πιθανότερο είναι μία έκδοση που διορθώνει ζητήματα ασφάλειας ή άγνωστες ευπάθειες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Το λογισμικό Adobe Flash Player, το οποίο αναφέρεται συχνά ως μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές που διατίθενται σήμερα, τρέχει σε εκατομμύρια υπολογιστές, γι ‘αυτό είναι κρίσιμο να εγκαταστήσετε τις νέες ενημερώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μια πρόσφατη έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Bromium έδειξε ότι οι ευπάθειες υπερτριπλασιάστηκαν στο Adobe FΙash Player 2015, ενώ ο Internet Explorer, ο οποίος είναι επίσης μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές, στην πραγματικότητα μείωσε τον αριθμό των ελαττωμάτων ασφάλειας, με την κυκλοφορία των Windows 10.

Μέχρι νεοτέρων πληροφοριών όσο αφορά αυτήν τη νέα έκδοση, καλό θα ήταν να την κατεβάστε γιατί η προγενέστερη θεωρείται πλέον επικίνδυνη, κυρίως λόγω αδυναμίας της Adobe να δώσει μία οριστική λύση στο πρόγραμμά της.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *