ΑρχικήinetHacked η ιστοσελίδα της Nissan στην Ιαπωνία

Hacked η ιστοσελίδα της Nissan στην Ιαπωνία

Nissan Hacked: Hackers από την ομάδα των Anonymous συνεχίζουν τον αγώνα της ενάντια της Ιαπωνίας για τη συνεχιζόμενη φαλαινοθηρία από καράβια της χώρας.nissan logo

Η ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τη hack της σελίδας που ανήκει στην Γιαπωνέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Nissan το πρωί της Τετάρτης.

Η εταιρεία σύμφωνα με το Bloomberg, επιβεβαίωσε ότι το site του δεν ήταν διαθέσιμο στους επισκέπτες του, και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, τόνισε ότι η Νissan δεν έχει καμία σχέση με το κυνήγι και τη θανάτωση φαλαινών.

Τον περασμένο μήνα, οι Anonymous επιτέθηκαν, για τον ίδιο λόγο, σε αρκετές ιαπωνικές εταιρείες και κυβερνητικούς δικτυακούς ιστότοπους συμπεριλαμβανομένης και της σελίδας του πρωθυπουργού Shinzo Abe.

Οι επιθέσεις πυροδοτήθηκαν από την αντίσταση της Ιαπωνίας σε μια διεθνή απαγόρευση της εμπορικής φαλαινοθηρίας, που έχει τεθεί σε ισχύ από το 1986.

Οι στόλοι της χώρας απομακρύνονται από ιαπωνικές ακτές δύο φορές το χρόνο για να σκοτώσουν εκατοντάδες φάλαινες, υπό το πρόσχημα της επιστημονικής έρευνας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS