ΑρχικήinetHuawei Honor 7 Plus διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Huawei Honor 7 Plus διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Το Huawei Honor 7 Plus είναι το επόμενο high-end smartphone της Κινέζικης εταιρείας. Από φήμες στο διαδίκτυο γνωρίζουμε ήδη μερικά πράγματα για το Huawei Honor 7 (από τον περασμένο Σεπτέμβριο), αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να διέρρευσε κάτι πιο επίσημο… Huawei Honor 7 Plus

Το smartphone εντοπίστηκε πρόσφατα στο TENAA, την κανονιστική Επιτροπή της Κίνας, και το TechGrapple παρουσίασε τις λεπτομέρειες.

Το TENAA περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες του smartphone και πολλές λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Το Honor 7 Plus έχει επιβεβαιωθεί ότι θα τρέχει με έναν octa-core επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.5GHz. Θα έχει 3GB RAM και δίσκο χωρητικότητας 32GB που μπορεί να επεκταθεί έως και στα 128GB με την υποδοχή της κάρτας microSD.

Δυστυχώς, το TENAA δεν αναφέρει τον τύπο του chipset που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Huawei Honor 7 Plus, αλλά υποψιαζόμαστε ότι το smartphone θα μπορούσε να “φοράει” ένα Snapdragon 615.

Επίσης, το Huawei Honor 7 Plus θα έχει μια μεγάλη capacitive οθόνη αφής 5,5 ιντσών που θα υποστηρίζει full HD (1080p). Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για επικάλυψη με Corning Gorilla Glass.

Στο πίσω μέρος, το smartphone διαθέτει μια κάμερα στα 13-megapixel με αυτόματη εστίαση, φλας LED και εγγραφή βίντεο, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δευτερεύουσα κάμερα των 5 megapixel για selfies και κλήσεις βίντεο.

Το Honor 7 Plus θα τρέχει με Android 5.1.1 Lollipop με Emotion UI. Άλλα highlights του τηλεφώνου περιλαμβάνουν ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4G LTE και ραδιόφωνο FM.

Το high-end smartphone της Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα κάποια στιγμή τον Ιανουάριο και θα κοστίζει περίπου 235 δολάρια. Θα είναι διαθέσιμο σε χρυσό, γκρι, και ασήμι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS