ΑρχικήinetAudioUTOPIA: Cracked το iLok2 dongle USB

AudioUTOPIA: Cracked το iLok2 dongle USB

AudioUTOPIA: Ένα σύστημα DRM πολύ δημοφιλή στην αγορά εφαρμογών ήχου (high-end) φαίνεται ότι δεν προσφέρει πια προστασία. Το iLok2, ο διάδοχος του Ilok, που ήταν ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους προστασίας λογισμικού, έσπασε!ilok-manager

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στα torrent sites που ξαφνικά γέμισαν λογισμικό που χρησιμοποιεί dongle USB για να ξεκλειδώσει…audioutopiaAudioUTOPIA

Το iLok2 είναι ένα dongle USB που λειτουργεί σαν συσκευή αποθήκευσης αδειών προστασίας κατά της πειρατείας λογισμικού. Ενώ iLok1 επέτρεπε στους ιδιοκτήτες να μεταφέρουν έως 118 άδειες, το iLok2 μπορεί να μεταφέρει έως 500.

Την πάροδο του χρόνου, η προστασία Ilok απέκτησε μεγάλη έλξη στο πλαίσιο της κοινότητας του επαγγελματικού ήχου. Εταιρείες που αναπτύσσουν εξελιγμένα και συχνά πολύ ακριβά λογισμικά όπως το Pro Tools της Avid χρησιμοποιούσαν το Ilok για να προστατεύσουν τις δημιουργίες τους από τους πειρατές.

Ωστόσο, αφού παρέμεινε κάμποσο καιρό ασφαλής, το iLok2 – και κατ ‘επέκταση όλες οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού που χρησιμοποιούν το σύστημα της PACE – φαίνεται ότι απέκτησαν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών δεκάδες λογισμικά που χρησιμοποιούν το σύστημα Ilok έχουν αρχίσει να εμφανίζονται online σε πειρατικά sites.

Οι κυκλοφορίες έρχονται από την Scene ομάδα AudioUTOPIA που φέρεται να έσπασε την προστασία. Η ομάδα εξηγεί ότι με τα Pro Tools που κυκλοφόρησαν παρουσιάζουν την τεχνική τους που αναιρεί πλήρως την ανάγκη του συστήματος Ilok.

“Εγκαταστήστε τα Pro Tools μαζί με πρόγραμμα οδήγησης Ilok ωστόσο, δεν θα είναι απαραίτητο για να δουλέψετε, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε πατώντας το πλήκτρο των Windows + R στη συνέχεια, πληκτρολογώντας services.msc, βρείτε το “PACE License Support Win64″ και κάντε δεξί κλικ για να το σταματησετε”.

“Επιπλέον, μπορείτε να το αφαιρέσετε εντελώς από τα προγράμματα και δυνατότητες των Windows πραγματοποιώντας απεγκατάσταση στο “PACE License Support Win64”.

AudioUTOPiA.nfo

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS