ΑρχικήinetWhatsApp με βίντεο-κλήσεις;

WhatsApp με βίντεο-κλήσεις;

Στην αρχή του 2015 η εφαρμογή WhatsApp πρόσθεσε, υποστήριξη φωνητικών κλήσεων. Πριν ακόμα τελειώσει το 2015, έρχονται οι πρώτες αναφορές που θέλουν το δημοφιλές πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων να προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, προσθέτοντας υποστήριξη βίντεο-κλήσεων πολύ σύντομα.whatsapp video chat leak

Το Γερμανικό blog της Apple Macerkopf ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή WhatsΑpp αναπτύσσει τη νέα λειτουργία, και μάλιστα διέρρευσε μια εικόνα που εμφανίζει μια κλήση βίντεο.

Το UI φαίνεται με να έχει την γνωστή εμφάνιση των φωνητικών κλήσεων του WhatsΑpp. Δεν φαίνεται να έχει επιπλέον στοιχεία, παρά μόνο την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ εμπρός και πίσω κάμερας ή τη σίγαση του μικροφώνου. Η νέα λειτουργία θα δουλεύει σε συνδέσεις με Wi-Fi αλλά και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός από τις φωνητικές κλήσεις, φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp δοκιμάζει να χρησιμοποιήσει καρτέλες περιήγησης για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πολλών συζητήσεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και η μόνη απόδειξη είναι η μοναδική εικόνα που δημοσίευσε το Macerkopf. Η ιστοσελίδα όμως αναφέρει ότι η ανάπτυξη της νέας εφαρμογής θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών εβδομάδων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS