ΑρχικήinetAV-TEST ποιο είναι το καλύτερο antivirus για Mac OS X;

AV-TEST ποιο είναι το καλύτερο antivirus για Mac OS X;

Το Γερμανικό ινστιτούτο AV-TEST ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από νέα σειρά δοκιμών antivirus, αυτή τη φορά για το Mac OS X. Ποιο είναι τα καλύτερα προϊόντα ασφάλειας για τα λειτουργικά συστήματα της Apple;

Το Mac OS X αναφέρεται παραδοσιακά σαν την πιο ασφαλή εναλλακτική λύση σε σύγκριση με τα Windows. Αυτό όμως δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη ότι το OS X είναι ασφαλέστερο, επειδή, όπως εξηγεί η AV-TEST, οι επιτιθέμενοι που προσβάλλουν τα συστήματα της Apple γενικά χρησιμοποιούν πιο προηγμένες τεχνικές για να παραβιάσουν την ασφάλεια ενός υπολογιστή χωρίς εφαρμογή ασφαλείας.

Το ινστιτούτο δοκίμασε συνολικά 13 προϊόντα ασφαλείας και αναφέρει ότι μόνο 8 από αυτά κατάφερε να μπλοκάρει το 100 τοις εκατό του κακόβουλου λογισμικού.

Τα Avast, Avira, Bitdefender, ESET, Kaspersky, SentinelOne, Sophos, και Norton Security είναι τα προϊόντα ασφάλειας που προσφέρουν 100% ασφάλεια από malware σύμφωνα με την εταιρεία.

Όμως αν και η AV-TEST ισχυρίζεται ότι το AVAST, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ασφαλείας στο OS X, επιβραδύνει κατά πολύ τον υπολογιστή ενώ σαρώνει τα αρχεία.

Δείτε τις εικόνες σύγκρισης αποτελεσματικότητας και απόδοσης:

mac

 

mac-os-x AV-TEST

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS