ΑρχικήinetFacebook δημιουργήστε τη δική σας ανασκόπηση της χρονιάς

Facebook δημιουργήστε τη δική σας ανασκόπηση της χρονιάς

Το Facebook κυκλοφόρησε εκ νέου το εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε τους τελευταίους 12 μήνες. Η εταιρεία φέρεται να έχει βελτιώσει το “σημαντικές στιγμές” που κυκλοφόρησε πέρυσι, μετά από κριτικές που δέχτηκε από χρήστες που ανακάλυψαν όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές στις φωτογραφίες τους. 2015 Year in Review Facebook

Τώρα το εργαλείο έχει απλοποιηθεί, και διαθέτει ενημερωμένα φίλτρα, κάτι που δίνει στον χρήστη μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής.

Το Facebook Year In Review λειτουργεί ήδη και θα σας εμφανίζει έως και 10 φωτογραφίες, με χρονολογική σειρά.

Το τελικό προϊόν δεν είναι ένα βίντεο σύμφωνα με το VB, δεν θα είναι ένα βίντεο, αλλά μάλλον μια στατική κάρτα που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Να αναφέρουμε ότι πέρυσι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο είχε δεχτεί αρνητικές κριτικές καθώς στις φωτογραφίες που επιλεγόταν εντελώς τυχαία υπήρχαν και οδυνηρές αναμνήσεις από χωρισμούς, το διαζύγια, φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές.

Με τη νέα εφαρμογή, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, δεν θα βασίζονται στον αλγόριθμο του Facebοok για την επιλογή των στιγμών που θέλουν να μοιραστούν.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον χρήστη που μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε φωτογραφία με μια άλλη της επιλογής του, σύμφωνα με το Facebook.

https://vimeo.com/148313339

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS