Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

devolo WiFi Nano USB stick για laptops, PCs και Macs

Το νέο WiFi Nano USB Stick ac της devolo προσφέρει ταχύτατο WiFi ac που φτάνει έως και 433 Mbps. O πρακτικός προσαρμογέας nano USB αποτελεί μια γρήγορη και οικονομικώς αποτελεσματική λύση για αναβάθμιση και σε παλιούς υπολογιστές. dLAN WiFi Nano USB WiFi Nano USB

Με την plug and play εγκατάστασή του είναι έτοιμο για χρήση σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows μέσα σε λίγα λεπτά ενώ οι απαραίτητοι drivers εγκαθίστανται αυτόματα. Φυσικά, η devolo δεν ξεχνά και τους χρήστες Apple. Όσοι διαθέτουν Mac ή MacBook μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τους απαραίτητους drivers μέσα από την ιστοσελίδα της devolo.

Ένα makeover για παλιούς υπολογιστές

Οι εποχές, όπου ένας υπολογιστής ήταν ήδη ξεπερασμένος, πριν ακόμη τον βάλουμε σπίτι μας μετά την αγορά του έχουν ευτυχώς περάσει. Παρ ‘όλα αυτά, ακόμη και ο πιο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός hardware μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή στα όρια των επιδόσεών του. Η διαδικασία αναβάθμισης ειδικά αν μιλάμε για φορητούς υπολογιστές και MacBooks πολλές φορές παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Η devolo προσφέρει τώρα με το devolo WiFi Nano USB Stick ac έναν απλό, βολικό και οικονομικό τρόπο για την αναβάθμιση του WiFi σε laptop, MacBook ή PC.

Nano σε μέγεθος, δυνατό σε απόδοση

Το νέο devolo WiFi Nano USB stick ac είναι η ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να ενσωματώσουν τον υπάρχον εξοπλισμό τους στο οικιακό δίκτυο χρησιμοποιώντας το ταχύτατο πρότυπο WiFi ac. Το nano-sized USB stick είναι τόσο μικρό που ουσιαστικά είναι σαν να ενσωματώνεται ολοκληρωτικά σε μια ελεύθερη θύρα USB. Είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, δεδομένου ότι μπορεί να παραμείνει μόνιμα τοποθετημένο στη θύρα αφού ακόμη και με συχνή χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος ζημίας του.

Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, μπορεί να τοποθετηθεί και σε PC ή Mac που δεν διαθέτουν καμία λειτουργία ασύρματου LAN ή υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης. Έτσι, κάθε υπολογιστής μπορεί να γίνει όχι απλά πιο γρήγορος, αλλά και πιο ευέλικτος. Να σημειώσουμε ότι το USB stick μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

WiFi ac: Το ασύρματο οικιακό δίκτυο του μέλλοντος

Το devolo WiFi stick ac παρουσιάζει το μέγιστο των δυνατοτήτων ειδικά σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο οικιακό δίκτυο WiFi ac, π.χ. με devolo dLAN 1200 WiFi AC Starter Kit, ενώ τo WiFi ac είναι αυτή τη στιγμή ένα πρότυπο που υποστηρίζεται από τους περισσότερους high end routers της αγοράς. Το devolo WiFi stick ac προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα όσον αφορά στην ταχύτητα, μετατρέποντας το ασύρματο online gaming, το video streaming ή την πρόσβαση σε ένα σύστημα NAS σε μια εντελώς νέα εμπειρία.

Στην ασύρματη «λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας» με 433 Mbps και 5 GHz

Το devolo WiFi Nano USB stick ac επιταχύνει το WiFi σε παλαιότερης τεχνολογίας PCs, Macs ή και laptops φτάνοντας μέχρι και τα 433 Mbps. Για τη μετάδοση δεδομένων χρησιμοποιεί τις συμπαγείς διαστάσεις του και την εξαιρετικά αποτελεσματική κεραία που εκπέμπει στα 5 GHz. Αυτή η ζώνη συχνοτήτων, σε αντίθεση με τις συχνότητες των 2.4 GHz WiFi, έχει πολύ μικρότερη συσσώρευση δεδομένων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της απόδοσης και της σταθερότητας.

Από τη στιγμή που το sticκ συνδεθεί σε μια ελεύθερη θύρα USB, εγκαθίστανται αυτόματα σε υπολογιστές Windows και οι απαραίτητοι drivers. Για τη λειτουργία σε Mac ή MacBook διατίθενται δωρεάν drivers προς download μέσα από το site της devolo.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo WiFi Nano USB stick ac είναι άμεσα διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 29.90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *