ΑρχικήinetAshampoo Burning Studio 16 Κερδίστε 11 άδειες χρήσης

Ashampoo Burning Studio 16 Κερδίστε 11 άδειες χρήσης

Η Γερμανική εταιρεία λογισμικού Ashampoo μόλις κυκλοφόρησε την one-stop λύση για συσκευές εγγραφής δίσκων: Το νέο Αshampoo Burning Studio 16 είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εγγράψετε δεδομένα, ταινίες ή μουσική σε οποιοδήποτε CD, DVD ή Blu-ray δίσκο.ashampoo burning studio 16

Κάντε εγγραφή από απλούς δίσκους δεδομένων σε εξαιρετικά πολύπλοκες ταινίες με υπότιτλους. Φιλικό προς το χρήστη, λογικά δομημένο και πανεύκολο στη χρήση.

Κάψτε, σχεδιάστε και αρχειοθετήστε με μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια και δημιουργικότητα

Ο πιο απλός τρόπος να κόψετε, να δημιουργήσετε και να εγγράψετε ταινίες
Ψηφιοποιήστε, εγγράψτε και προσθέστε εξώφυλλα σε μουσικά CD
Τέλεια αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε λίγα μόνο κλικ
Οι αναμνήσεις σας στην πιο όμορφη μορφή τους σαν παρουσιάσεις
Βελτιωμένη συμβατότητα

Τόσο απλά, τόσο καλά

Όλοι μπορούν να κόψουν ταινίες, να εγγράψουν μουσικά CDs ή αρχεία backup σε DVD. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα που δίνει αποτελέσματα! Με αυτό το στόχο κατά νου, αναπτύξαμε το Αshampoo Burning Studio 16 για σας. Ανακαλύψτε χαρακτηριστικά που θα μετατρέψουν τις φωτογραφίες σας σε ταινίες μέσα σε λίγα μόνο κλικ, ασφαλίστε πολύτιμα αρχεία με κωδικούς πρόσβασης και κάντε τις ταινίες σας πραγματικά αριστουργήματα.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

Ασύγκριτο στη φιλικότητα στο χρήστη

Ακόμα και τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι άχρηστα όταν είναι δύσκολο να επιτευχθούν και αντι-διαισθητικά στη χρήση! Γι’αυτό το Burning Studio βασίζεται σε καλοσχηματισμένα μενού, λογικά δομημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη και αυτο-επεξηγηματικά κείμενα. Όχι μόνο το Αshampoo Burning Studio 16 αρχίζει γρηγορότερα από ποτέ αλλά είναι και πιο συνοπτικό, σαφές και ευέλικτο – απλά καλύτερο!

Έτοιμο για τη δημιουργικότητά σας

Το Burning Studio σας δίνει ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε δημιουργικοί. Κόψτε τις ταινίες σας για δυναμική, προσθέστε υποτίτλους και χρησιμοποιήστε κινούμενα μενού για επιπλέον επαγγελματισμό. Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε διαφάνειες και προσθέστε μουσική για να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας σε στυλ. Σχεδιάστε και δημιουργήστε ξεχωριστά καλύμματα για τα μουσικά CD σας και ανακαλύψτε το νέο χαρακτηριστικό ‘μωσαϊκό’.

Πλήρως ασφαλές

Όχι μόνο το Ashampoo Burning Studio 16 προσφέρει καλύτερη αξιοπιστία με την εγγραφή, αλλά έρχεται επίσης με βελτιωμένα χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων. Κρυπτογραφήστε τα DVD δεδομένα σας με κωδικούς πρόσβασης, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε CD, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και στικάκια ή κατεβάστε φωτογραφίες, τραγούδια και έγγραφα από το smartphone ή το tablet σας. Και για τους φανατικούς της ασφάλειας: Το Αshampoo Burning Studio 16 υποστηρίζει τώρα την τεχνολογία Μ-DISC, το τελευταίο πρότυπο για επαγγελματικές αρχειοθετήσεις.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά
[su_box title=”GiveAway” box_color=”#00ff03″ radius=”1″]To iGuRu.gr διαθέτει για σας 11 άδειες χρήσης της εφαρμογής Αshampoo Burning Studio 16.

Οι 11 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου.[/su_box]

Λήψη δοκιμαστικής έκδοσης:

http://www.ashampoo.com/ashampoo_burning_studio_16_sm.exe (85,24 MB)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS