ΑρχικήinetRobert Lewandowski: Ο Νέος Brand Ambassador της Huawei

Robert Lewandowski: Ο Νέος Brand Ambassador της Huawei

Ο Robert Lewandowski, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Πολωνίας και παίκτης της Γερμανικής Μπάγερν Μονάχου, είναι ο νέος brand ambassador της Huawei Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης, Βαλτικών Χωρών και Σκανδιναβίας.Robert Lewandowski

Ξεκινώντας από τις 9 Νοεμβρίου, ο Robert Lewandowski θα συνεργαστεί στενά με τη Huawei για να προωθήσει το brand και τα προϊόντα της εταιρείας (smartphones, tablets και φορητές συσκευές).

Η προσωπική πορεία του διάσημου ποδοσφαιριστή ταυτίζεται με το σλόγκαν της Huawei “Make it Possible”.

Ο Robert Lewandowski είναι ο κεντρικός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Πολωνίας. Τη σεζόν 2014-2015, χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους σκόρερς της Bundesliga, βάζοντας 17 γκολ σε 31 ματς. Στις 22 Σεπτεμβρίου αναδείχτηκε ως ο ταχύτερος shooter στην παγκόσμια ιστορία ποδοσφαίρου, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ στα Πέντε Κορυφαία Ευρωπαϊκά Ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα, σκοράροντας 5 γκολ σε λιγότερο από 8 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, ο δρόμος για την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Lewandowski. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες μέχρι να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Χάρη στη σκληρή δουλειά και την πίστη στις ικανότητές του, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερό του όνειρο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη Huawei, μια εταιρεία με πολύ δυνατό πνεύμα», είπε ο Robert Lewandowski. «Πιστεύω πως η συνεργασία μας θα βοηθήσει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Huawei και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

 «Ο Robert Lewandowski αφοσιώθηκε στην επίτευξη των στόχων του. Απέδειξε πως αν εργαστείς σκληρά και με πάθος, η επιτυχία σε συναντά. Εκπλήρωσε τα παιδικά του όνειρα με το να γίνει ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η ζωή του ταυτίζεται με το σλόγκαν της εταιρείας μας ’Make it Possible’. Ο Robert είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει το πνεύμα της Huawei.» δήλωσε ο κος Wang Yanming, Πρόεδρος του Huawei Central East Europe & Nordic Region Consumer Business.

Η συναρπαστική ζωή του Lewandowski, οι δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει αλλά και η κατάκτηση της κορυφής παραλληλίζεται με την εταιρική πορεία της Huawei, η οποία όταν ιδρύθηκε το 1987 ήταν μια μικρή εταιρεία με λίγους υπαλλήλους. Τα επόμενα 28 χρόνια, η Huawei προσπέρασε πολλά εμπόδια χωρίς ποτέ να παραδώσει τα όπλα. Με πελατοκεντρική καινοτομία, συνεχείς επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη και σκληρή δουλειά, η Huawei σήμερα διατηρεί παρουσία σε περισσότερες από 170 χώρες, έχοντας εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία 100 Brands παγκοσμίως, σύμφωνα με την Interbrand.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS