15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Κατεβάστε το δωρεάν αστρονομικό αστεροσκοπείο Stellarium 0.14.0

Ο Alexander Wolf μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία και την άμεση διαθεσιμότητα για λήψη του δωρεάν, ανοικτού κώδικα, αστρονικού αστεροσκοπείου Stellarium 0.14.0 για τα λειτουργικά συστήματα GNU/Linux, Mac OS X και Microsoft Windows.

astronomical-observatory stellarium

Το Stellarium 0.14.0 μας φέρνει ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, και κατατάσσεται στο καλύτερο desktop πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που ασχολείται με την αστρονομία και λειτουργεί σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα.

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η υποστήριξη για το μοντέλο IAU2006, την απλούστευση των λειτουργιών του DeltaT, το οποίο έχει επίσης γίνει πιο διαισθητικό, την προσθήκη ένος ολοκαίνουργιου συστήματος συντεταγμένων που ονομάζεται Ecliptic coordinates of date (εκλειπτικές συντεταγμένες ημερομηνίας), καθώς και υποστήριξη για την εμφάνιση των πλανητικών θέσεων που προβλέπονται από τη λύση VSOP87.

Εκτός από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, το SteΙΙarium 0.14.0 περιέχει βελτιώσεις στα 3D Sceneries, Meteor Shower, Telescope Control, και Satellites plugins, προσθέτει υποστήριξη για εναλλασσόμενες ετικέτες σε Τοπία, επιτρέποντας στους χρήστες να ορίσουν βουνοκορφές, και κάνει το OpenGL δεσμευτική δυναμική για την πλατφόρμα Microsoft Windows. Συνολικά πάνω από 80 σφάλματα έχουν διορθωθεί με την νέα έκδοση.

Κατεβάστε το SteΙΙarium 0.14.0 για το GNU/Linux, Mac OS X, Microsoft Windows X64 και Microsoft Windows X32 από τα download links που θα βρείτε εδώ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *