ΑρχικήinetΈρχεται ευκολότερο group chatting στο Skype

Έρχεται ευκολότερο group chatting στο Skype

H Microsoft έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο Skype που στοχεύει να καταστήσει ευκολότερη την πρόσκληση και συμμετοχή σε group chatting (ομαδικές συνομιλίες).

skypestartaconvo

Με το νέο χαρακτηριστικό οι χρήστες Skyρe σε συστήματα Windows, Mac αλλά και στο Web μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική URL διεύθυνση και να την στείλουν σε άλλους χρήστες του διαδικτύου. Αυτή η URL διεύθυνση θα τους επιτρέπει να ενταχθούν σε μια ομάδα και να αρχίσουν να επικοινωνούν με τους φίλους τους.

Οι προσκαλούμενοι δεν απαιτείται να είναι χρήστες του Skype (καλό;). Μπορούν να λάβουν την URL που τους προσκαλεί στην συνομιλία, μέσω email, Messenger, WhatsApp, Twitter ή / και όποιο άλλο κανάλι επικοινωνίας προτιμάτε.

Το χαρακτηριστικό αυτό έχει ήδη διατεθεί στους χρήστες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα για τον υπόλοιπο κόσμο “μέσα σε λίγες εβδομάδες”, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της. Ο νέος τρόπος προσκλήσεων ενεργοποιεί συνομιλίες ομάδων μέσω γραπτών μηνυμάτων, φωνής ή βίντεο.

Για να προσκαλέσετε χρήστες σε μια τέτοιου είδους συνομιλία, οι χρήστες του Skyρe θα πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί “+ Νέα” (+New) στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής μηνυμάτων της Microsoft για συστήματα Windows, Mac ή για το Web για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε  ένα μοναδικό σύνδεσμο.

Αυτοί που προσκαλούνται θα πρέπει απλώς να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο και θα συνδεθούν αυτόματα στη συνομιλία της ομάδας (κάπου εδώ προβλέπουμε ότι αυτό το Link θα δώσει τροφή για φάρσες αλλά και για άλλες κακόβουλες ενέργειες).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ojly8VCTLGE

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS