Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Moments: Νέα υπηρεσία από το Twitter

Με τον ερχομό του νέου Διευθύνων Σύμβουλου στο Twitter, του κ. Jack Dorsey, η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία της που ονομάζεται Moments. Η υπηρεσία αυτή σηματοδοτεί την πρώτη θεμελιώδη αλλαγή του προϊόντος από την έναρξη της εταιρείας.

moments

Το Moments είναι ένα νέο κουμπί στην επίσημη εφαρμογή και παρέχει έναν τρόπο για να ακολουθήσει κάποιος μαζί με τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα αθλητικά, τις ειδήσεις και άλλες εκδηλώσεις ταυτόχρονα.

Όταν κάνετε κλικ στο Mοments, θα αρχίσετε να βλέπετε μια full screen οθόνη που θα συνδυάζει tweets, βίντεο, Vines και εικόνες GIF σε μία ενιαία προβολή.

Κάθε Mοment είναι μια επιμελημένη όψη ενός γεγονότος από διάφορους χρήστες ώστε να μπορείτε να ενημερωνόσαστε χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε ατομικούς λογαριασμούς.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να – για πρώτη φορά – να βιώσετε ένα γεγονός που εκτυλίσσεται τόσο σε πραγματικό χρόνο όσο και μετά από αυτό, όταν θα έχει τελειώσει.

Σε κάθε Mοment θα εμφανίζετε το μήκος στο κάτω μέρος της οθόνης, ώστε να γνωρίζετε πόσο ακόμη απομένουν μέχρι το τέλος, και να μπορείτε να μοιραστείτε το όλο θέμα σε ένα tweet όταν κατεβάσετε όλο.

Τα περισσότερα Mοments θα τα επιμεληθείτε χειροκίνητα από το προσωπικό σας Twitter, αλλά γενικά η καρτέλα θα περιλαμβάνει, επίσης και Mοments άλλων, όπως Bleacher Report, Buzzfeed, Entertainment Weekly, Fox News, Getty Images, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue και Washington Post.

To Mοments δρομολογείται για όλα τα Android, iPhone και desktop.

Screen-Shot

Η εταιρεία διαθέτει προς το παρόν το Mοments Μόνο στις ΗΠΑ και αναμένεται να έρθει και σε εμάς. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε Mοments στο Twitter Web στο παρακάτω σύνδεσμο:

Twitter Mοments

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *