ΑρχικήinetΈρχεται το Ashampoo Privacy Protector

Έρχεται το Ashampoo Privacy Protector

Η εταιρεία λογισμικού Ashampoo ανέπτυξε και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Ashampoo Privacy Protector. Το νέο λογισμικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου και ουσιαστικά έρχεται να παρέχει ασφαλείς μεθόδους κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης αρχείων στον υπολογιστή σας.

Κρυπτογραφήστε και αρχειοθετήστε τα αρχεία σας με το Privacy Protector!

Το Privacy Protector προσφέρει μια καινοτόμο μέθοδο η οποία περιλαμβάνει κρυπτογράφηση, συμπίεση και καθαρισμό. Αντί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά εργαλεία που μπορεί να μην λειτουργούν καλά μαζί, μπορείτε πλέον να βασιστείτε σε μία ενιαία, καλά ισορροπημένη λύση η οποία είναι απλή και κατανοητή.

Ashampoo Privacy Protector 1

Το λογισμικό Ashampoo Privacy Protector θα εξαλείψει επίσης κάθε ίχνη χρήσης του PC σας.

  • Μέγιστη κρυπτογράφηση για τα προσωπικά σας δεδομένα
  • Κάψτε και αρχειοθετήστε δεδομένα με ασφάλεια με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ασφάλειας
  • Χρησιμοποιήστε τα στικάκια σας ως κύρια κλειδιά
  • Εργαστείτε χωρίς κωδικούς… Χρησιμοποιήστε υπάρχοντα αρχεία και εικόνες σαν κωδικούς πρόσβασης
  • Διαγράψτε ευαίσθητες πληροφορίες ολοκληρωτικά και μόνιμα
  • Βρείτε και εξαλείψτε τα ίχνη σας από το σύστημά σαςashampoo privacy protector

Κρυπτογραφήστε, διαγράψτε, καθαρίστε και συμπιέστε με μέγιστη ασφάλεια. Κρυπτογραφήστε τα αρχεία σας εύκολα με αποδεδειγμένη κρυπτογράφηση AES256, κάψτε το αποτέλεσμα σε κάθε δίσκο και διαγράψτε τα αρχεία προέλευσης μόνιμα. Ακούγεται εύκολο; Και όμως είναι! Και δε χρειάζεται πια να θυμάστε πολύπλοκους κωδικούς. Απλά συνδέστε το στικάκι σας και δημιουργήστε αυτόματα ένα κύριο κλειδί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία σας, π.χ. εικόνες, σαν κύριους κωδικούς χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κανένα κωδικό. Θέλετε να στείλετε με email τα αρχεία σας; Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να δημιουργήσετε ένα email με μία επισύναψη. Και λόγω της μεγάλης ζήτησης, έχουμε προσθέσει επίσης ένα καθαριστή συστήματος που αφαιρεί τα άχρηστα πλέον αρχεία από τον υπολογιστή σας – και είναι προσαρμόσιμο επίσης.

Δοκιμάσαμε το λογισμικό και σας παρουσιάζουμε ορισμένα χαρακτηριστικά που μας έκαναν εντύπωση.

Πολύ εύκολο στη χρήση

Η αρχική του οθόνη και γενικότερα το απλό UI δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Πολύ απλό πρόγραμμα ακόμα και για μη έμπειρους χρήστες.start

Με την πρώτη οθόνη της εφαρμογής, έχετε πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις λειτουργίες της. Με ένα κλικ στο “Scan System” η εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτόματα να ελέγχει τα προγράμματα που τρέχετε στα Windows αλλά και τα ίδια τα Windows, για πιθανές ευπάθειες που μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροές των προσωπικών σας δεδομένων.

scan ashampoo privacy protector

Αμέσως μετά θα σας γνωστοποιήσει αν οι ευπάθειες που ανακάλυψε είναι κρίσιμες, κατευθύνοντας σας να τις επιδιορθώσετε.

Για παράδειγμα στη δική μας περίπτωση μπορείτε να δείτε το Flash. Τα Flash Cookies διαγράφτηκαν εύκολα με ένα κλικ, από την ίδια οθόνη.

critical

Στην πρώτη οθόνη υπάρχει και η επιλογή κρυπτογράφησης, αποκρυπτογράφησης και δημιουργίας ενός κλειδιού ασφαλείας. Η μέγιστη κρυπτογράφηση και ο εύκολος χειρισμός κάνουν την εφαρμογή ιδιαίτερα ένα αξιόπιστο εργαλείο.encrypt

Τρέχαμε το encrypt και το δοκιμάσαμε σε δύο ευαίσθητα αρχεία (.reg και .rar)

encr

Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα, συμπίεσης και επαλήθευσης των κρυπτογραφημένων αρχείων. Σαν extra επιλογές, μπορεί να σβήσει άμεσα τα αρχεία που κρυπτογράφησε ή να δημιουργήσει ένα self-extracting αρχείο!

en

Αμέσως μετά στην επόμενη οθόνη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ένα κλειδί, ή ένα αρχείο για να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας.

key ashampoo privacy protector

Η κρυπτογράφηση ήταν άμεση, (δεν το δοκιμάσαμε σε μεγάλο αρχείο) και αρκετά εύκολη ακόμα και για έναν αρχάριο χρήστη.

encrypted

H αποκρυπτογράφηση τώρα, ήταν εξίσου απλή διαδικασία, από το Decrypt Data, επιλέγετε το αρχείο που θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε, δίνετε τον κωδικό, ή το κλειδί σας και είστε έτοιμοι.  Αμέσως μετά την αποκρυπτογράφηση ελέγξαμε τα αρχεία και ήταν άθικτα.decrypt ashampoo privacy protector

Να αναφέρουμε ότι η δημιουργία ενός key file είναι παιχνίδι, απλά συνδέετε ένα USB, και με ένα κλικ στο “Create Key File” είστε έτοιμοι!

key file ashampoo privacy protector

Βρήκαμε την εφαρμογή, ιδιαίτερα χρήσιμη για οικιακή χρήση. Η τιμή του όταν κυκλοφορήσει θα είναι στα 40 ευρώ.

ΥΓ.: Δοκιμάσαμε την εφαρμογή στην Αγγλική καθώς δεν ήταν ακόμα μεταφρασμένη στα Ελληνικά. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS