ΑρχικήinetΤο Facebook σταματάει την εφαρμογή Who Deleted Me

Το Facebook σταματάει την εφαρμογή Who Deleted Me

Άσχημα νέα για αυτούς που εγκατέστησαν τελευταία την Who Deleted Me. Η εφαρμογή που μέχρι πριν από μερικές μέρες ήταν σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης σταμάτησε να λειτουργεί μετά από παρέμβαση του Facebook.

Το πρόγραμμα ήταν και είναι διαθέσιμο σαν εφαρμογή του iOS και του Android αλλά και σαν browser extension για τον Google Chrome.Who Deleted Me

Ακριβώς όπως την εφαρμογή του Twitter Who Unfollowed Me, η εφαρμογή Who Deleted Me σας ανέφερε ποιοι σας διέγραψαν από φίλους στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Οι εφαρμογές κυκλοφόρησαν πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά η επέκταση του Google Chrome, είναι αρκετά γνωστή αφού υπάρχει από το 2009.

Όπως φαίνεται λοιπόν το Facebook ζήτησε από την εφαρμογή να σταματήσει τη λειτουργία της. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε καθώς η ενημέρωση ήρθε από την πλευρά των developers της εφαρμογής.
Ας δούμε όμως την ανακοίνωση που δημοσίευσαν οι προγραμματιστές της εφαρμογής στην ιστοσελίδα τους:

 

Δυστυχώς, λόγω αιτήματος από το Facebook, η εφαρμογή Whο Deleted Me  δεν είναι πλέον διαθέσιμη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή  Whο Deleted Me ή την επέκταση του προγράμματος περιήγησης δεν θα λειτουργεί πλέον.

Η εφαρμογή  Who Deleted Me είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του Facebook, αλλά το Facebook δεν το βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τη δημοτικότητα της περασμένης εβδομάδας, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης έκαναν την εφαρμογή  νούμερο 1 στο iOS App Store.

Ευχαριστούμε όλους όσους την εγκατέστησαν…..

….Όλα τα προσωπικά στοιχεία θα διαγραφούν με ασφάλεια μέσα σε 24 ώρες.

Όπως αναφέρουν οι προγραμματιστές, τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στους servers που φιλοξενούσαν τις βάσεις δεδομένων της εφαρμογής, θα διαγραφούν τις επόμενες 24 ώρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS