ΑρχικήinetΣτη φυλακή ο hacker της Madonna

Στη φυλακή ο hacker της Madonna

Ένας επίδοξος τραγουδιστής που έγινε hacker καταδικάστηκε για την παραβίαση online λογαριασμών της Madonna και γιατί έκλεψε ακυκλοφόρητα τραγούδια της.

Ο Adi Lederman, 39 χρονών, είχε εμφανιστεί ανεπιτυχώς στην Kochav Nolad TV σε ένα show ταλέντων του Ισραήλ πριν παραβιάσει το cloud και τα e-mail της Madonna για να κλέψει φωτογραφίες και ακυκλοφόρητη μουσική.

Madonna

Ο Lederman συνελήφθη από την ισραηλινή αστυνομία περίπου ένα μήνα αργότερα, και οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου παραδέχτηκε το hack και καταδικάστηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 4.000 δολαρίων και 14 μήνες φυλάκιση.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV69 minutes ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV5 hours ago

Στο πταισματοδικείο του Tel Aviv αναφέρθηκε ότι ο Lederman παραβίασε τους e-mail servers που χρησιμοποιούνταν από τους Kevin Antunes και τον Guy Oseary (μουσικός διευθυντής και παραγωγός της Madonna, αντίστοιχα).

Η πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιήθηκε για να αποκτήσει τον έλεγχο στην online αποθήκευση της Μadonna, κάτι που επέτρεψε στον hacker να υποκλέψει κομμάτια από το Papa Don’t Preach.
Ο Lederman στη συνέχεια φέρεται να διέθεσε τα ακυκλοφόρητα τραγούδια σε δύο αγοραστές για 300 δολάρια το καθένα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δημοσίευση του Graham Cluley της ESET.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS