ΑρχικήinetΗ Microsoft διέθεσε το Windows 10 Mobile build 10166

Η Microsoft διέθεσε το Windows 10 Mobile build 10166

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει ήδη το Windows 10 build 10166 για PC και σήμερα η εταιρεία διέθεσε την ίδια ακριβώς έκδοση για τους χρήστες του τηλεφώνου, προχωρώντας έτσι με ένα ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης και διανομής, στους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Windows Insider.Windows 10 Mobile build 10166

Το νέο Windows 10 Mobile build 10166 είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες που έχουν επιλέξει το Fast Ring και η Microsoft αναφέρει ότι είναι γεμάτο από μικρές αλλαγές, και tweaks που βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία σε σχέση με το προηγούμενο build 10149.

Ο Gabriel Aul, επικεφαλής του προγράμματος των Windows Insider, δήλωσε ότι η πλειοψηφία των σφαλμάτων που υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση δεν υπάρχουν πλέον.

Η Microsoft έχει αφαιρέσει το παλιό store από αυτό το build, και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν μια εντελώς νέα εμπειρία, αν προσπαθήσουν να κατεβάσουν εφαρμογές από το Windows Mobile 10 10166.

Το εικονίδιο της μπαταρίας είναι επίσης λίγο μεγαλύτερο και οι ενημερώσεις των εφαρμογών έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Aul εξήγησε ότι η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώθηκε ειδικά για τη βελτίωση της απόδοσης των εφαρμογών σε αυτή τη νέα έκδοση.

Microsoft

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS