ΑρχικήbusinessΗ BlackBerry μπορεί να κυκλοφορήσει Android smartphone το φθινόπωρο.

Η BlackBerry μπορεί να κυκλοφορήσει Android smartphone το φθινόπωρο.

Η BlackBerry φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης ενός νέου smartphone που θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android της Google, σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω τους πελάτες που έχασε από τα iPhone και τα Android smartphones, σύμφωνα με το Reuters. blackberry android

Για όσους δεν γνωρίζουν οι υπάρχουσες συσκευές της BlackBerry τρέχουν με το ΒlackBerry 10 το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Το Android smartphone της ΒlackBerry, θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το φθινόπωρο, με ένα πληκτρολόγιο QWERTY a la ΒlackBerry.

Δεν είναι γνωστό αν η συσκευή θα έχει το ίδιο slider (στο πληκτρολόγιο) όπως αυτό που παρουσίασε η εταιρεία στο Mobile World Conference 2015.

Να αναφέρουμε ότι αδυναμία του λειτουργικού της ΒlackBerry ήταν ανέκαθεν η έλλειψη των εφαρμογών (apps).

“Το Android αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ΒlackBerry” αναφέρει η δημοσίευση του Reuters.

Η κυκλοφορία μιας συσκευής Android θα είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στο BES12 device management system της εταιρείας που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και κυβερνήσεις για τη διαχείριση συσκευών σε πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS και Windows.

Για να δούμε. Με λιγότερο από το 1% του μεριδίου της αγοράς των smartphones, η είδηση μπορεί να μην είναι κακή ιδέα για τη BlackBerry.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS