ΑρχικήsecurityΟ Λευκός Οίκος διοργανώνει hacking event

Ο Λευκός Οίκος διοργανώνει hacking event

Φαίνεται πραγματικά απίθανο ο Λευκός Οίκος  να ενθαρρύνει το hacking, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσε την Εθνική Ημέρα Civic Hacking. Η εκδήλωση θα είναι κάτι σαν το δημοφιλές hackathon οι άνθρωποι διαγωνιζόμενοι αναζητούν τρόπους για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν υπολογιστές και ασφάλεια.

hackforchange

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η Εθνική Ημέρα του Civic Hacking είναι μια πρόσκληση για δράση για όποιον θέλει να προσφέρει κάτι καλό στην πόλη του και τη χώρα. Κορυφαίοι οργανισμοί, εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν ενωθεί για να πραγματοποιηθεί αυτή η πρόκληση με στόχο την προώθηση της διαφάνειας, της συμμετοχής και της συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσης και πολιτών. Την ημέρα του Civic Hacking θα πραγματοποιηθούν δραστηριοτήτες σε όλη τη χώρα από πολίτες hackers και εμπειρογνώμονες ασφαλείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις  Random Hacks of Kindness και Code for America’s Brigade και η διοργάνωση είναι από την  Innovation Endeavors’ Super Happy Block Party. Μια σειρά από ομοσπονδιακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της NASA, του Census Bureau, και του Υπουργείου Εργασίας, θα συμμετέχουν, προσφέροντας συγκεκριμένες προκλήσεις στους hackers που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Εθνική Ημέρα Civic Hacking δείτε την σελίδα:

Hackforchange.org

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS