ΑρχικήinetHuawei Πλατινένιος Χορηγός του SAP Forum Discover Simple

Huawei Πλατινένιος Χορηγός του SAP Forum Discover Simple

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), θα είναι πλατινένιος χορηγός της φετινής διοργάνωσης του SAP Forum “Discover Simple”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton.Huawei

Μέσω της συμμετοχής της, η Huawei στοχεύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο.

Την διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο κος Petri Pekkarinen, Διευθυντής της Huawei Enterprise Business Group, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία.

Ο κος Petri Pekkarinen σε σχετική ενότητα του Συνεδρίου, θα μιλήσει για την εφαρμογή των λύσεων SAP HANA για το Ιnternet of Things (IoT).

Η πρωτοπόρα εφαρμογή έχει σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να συνδέσουν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους με το κάθε άκρο του δικτύου, και ταυτόχρονα να αποκτήσουν μέγιστη λειτουργική απόδοση, δημιουργώντας νέα μοντέλα εσόδων, προϊόντα και υπηρεσίες.

Το SAP Forum Athens διεξάγεται σε ετήσια βάση προσφέροντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS