ΑρχικήinetBuild 2015 Πώς το Windows Phone μπορεί να γίνει PC με το...

Build 2015 Πώς το Windows Phone μπορεί να γίνει PC με το Continuum

Η Microsoft παρουσίασε στην Build 2015, τo νέο χαρακτηριστικό των Windows Phone που ονομάζεται Continuum, εξηγώντας ότι οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί με Windows 10 μπορεί τώρα να γίνει ένας πλήρης φορητός υπολογιστής με μια απλή σύνδεση σε μια εξωτερική οθόνη.

Continuum

Το Continuum έχει σαν σκοπό να σας παρέχει απρόσκοπτη εργασία όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο αλλά πρέπει να εργαστείτε με έγγραφα ή οτιδήποτε άλλο που απαιτούν μια μεγαλύτερη οθόνη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε μια εξωτερική οθόνη και τη συσκευή με ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο, και το κινητό σας θα λειτουργήσει αυτόματα όλες τις εφαρμογές έτσι ώστε να σας κάνει να αισθανθείτε όπως όταν εργάζεστε σε έναν κανονικό υπολογιστή.

Αυτό γίνεται εφικτό με τη τεχνική των universal εφαρμογών, οι οποίες επιτρέπουν σε εφαρμογές των PC και των smartphone να μοιράζονται το μεγαλύτερο μέρος του κώδικα, έτσι ώστε να φέρουν λίγο πολύ τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλες τις συσκευές. Οι Word, Excel, PowerPoint και Outlook είναι μόνο μερικές από τις εφαρμογές που θα σας παρέχουν αυτή την δυνατότητα μέσω του Cοntinuum.

Δυστυχώς, δεν θα επωφεληθούν όλα τα τηλέφωνα από αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Ο κος Joe Belfiore δήλωσε ότι τα κινητά απαιτούν ειδικό υλικό στο hardware τους, που θα είναι διαθέσιμο μόνο στις κορυφαίες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μετά την έναρξη των Windows 10, οπότε αν έχετε ήδη μια συσκευή Windows Phone, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το Cοntinuum.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS