ΑρχικήinetAshampoo Music Studio 6 κερδίστε 10 άδειες χρήσης

Ashampoo Music Studio 6 κερδίστε 10 άδειες χρήσης

Το Ashampoo Music Studio 6 είναι η λύση στο να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε, να σχεδιάσετε και να παράγετε τα δικά σας αρχεία μουσικής. Ashampoo Music Studio 6

Εκτός από μετατροπή αρχείων σε όλες τις γνωστές μορφές και τα κλασσικά χαρακτηριστικά όπως αντιγραφή μουσικής, κανονικοποίηση και δημιουργία εξωφύλλων, η εφαρμογή έρχεται με ένα επεξεργαστή για να επεξεργαστείτε/να μιξάρετε αρχεία μουσικής και πολλαπλές λειτουργίες για να οργανώσετε τη μουσική συλλογή σας.

Η ηχογράφηση από μικρόφωνο, η εξαγωγή μουσικής από αρχεία ήχου και η δημιουργία ξεχωριστών μουσικών αρχείων με διαφορετικά εφέ εισόδου και εξόδου, τελειοποιούν την θετική εικόνα του λογισμικού.

Η Έκδοση 6 του Ashampoo Music Studio περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο επεξεργαστή ο οποίος υποστηρίζει επεξεργασία μουσικής για μέχρι και 3 κομμάτια.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του Ashampoo Music Studio είναι η αυτόματη αναζήτηση παύσεων με αυτόματη αποκοπή τραγουδιών. Με υποστήριξη AAC/m4a, τα αρχεία iTunes μπορούν τώρα να μετατραπούν και να εγγραφούν.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής για κάθε συσκευή σας.

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#00ff03″ radius=”1″]To iGuRu.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Music Studio 6. Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης.

 

 

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 24ης Απριλίου.[/su_box]

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και Κύπρο.

Website

Download

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS