ΑρχικήinetΧάσατε το Android σας; Google "Find my phone"

Χάσατε το Android σας; Google “Find my phone”

Ήρθε! Find my phone μέσω της αναζήτησης της Google! Η Google μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει, αν έχετε χάσει το smartphone σας – μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Η μηχανή αναζήτησης της εταιρείας έχει πλέον τη δυνατότητα αναζήτησης χαμένων συσκευών απευθείας από την ιστοσελίδα της.Find my phone

Απλά πληκτρολογήστε “Find my phone,” και η Google θα σας δείξει πού ελιναι το τηλέφωνό σας πάνω σε ένα χάρτη. Στη συνέχεια μπορείτε πάλι μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας να το ρυθμίσετε να χτυπήσει, για να το βρείτε αν είναι κρυμμένο κάπου μέσα στο σπίτι σας.

Προς το παρόν όμως, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί: το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής της Google για Android και το πρόγραμμα περιήγησης σας, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο στον ίδιο λογαριασμό e-mail της Google, που είναι συνδεδεμένο και το τηλέφωνό σας.

Ο νέος τρόπος ανεύρευσης της συσκευής σας είναι πολύ απλούστερος από αυτόν που χρησιμοποιεί η εφαρμογή Android Device Manager, την οποία την χρησιμοποιούν πάρα πολλοί χρήστες του Android.

TNW


SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS