ΑρχικήinetTo νέο Huawei P8 είναι εδώ

To νέο Huawei P8 είναι εδώ

Το νέο Huawei P8 αποκάλυψε σήμερα το Huawei Consumer Business Group στο θρυλικό Billingsgate, τον διεθνούς φήμης χώρο τεχνών και μόδας στο Λονδίνο. Χτίζοντας στην πλούσια κληρονομιά της σειράς P (Platinum), το Huawei P8 είναι ένα τέλειο μείγμα τεχνολογίας, κομψότητας, χρηστικότητας και επαναστατικών χαρακτηριστικών κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. HUAWEI P8

Επαναπροσδιορίζοντας το Στυλ, την Ομορφιά & την Τεχνολογία
• Οθόνη 5.2’’ FHD, μία από τις μεγαλύτερες οθόνες της βιομηχανίας.
• Κάμερα 13ΜΡ, με OIS μέχρι to 1.2°, τετράχρωμο RGBW αισθητήρα και ISP.
• Light Painting Mode με λειτουργία άμεσης προεπισκόπησης.
• 6.4χιλ. λεπτό, με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυο 4G.
• Μπαταρία 2600mAh και Κirin 930 Οκταπύρηνο, 64-bit chipset, για 20% επιπλέον απόδοση, σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα με παρόμοια επίπεδα ζωής μπαταρίας.
• Κατασκευασμένο από ατσάλι, για ανθεκτικότητα και ενισχυμένη δομική ακαμψία

Richard Yu«Στόχος του Huawei P8 είναι να γίνει το πιο user-friendly smartphone για τους καταναλωτές διεθνώς» δήλωσε ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer Business Group. «Μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, η Huawei απαντά στα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες premium smartphones σήμερα.

Η Huawei έχει συνδυάσει απρόσκοπτα τα καλύτερα στοιχεία στυλ και ανθεκτικότητας σε αυτή την συσκευή, προσφέροντας μια επαναστατική εμπειρία χρήσης – ειδικά όσον αφορά την κάμερα και συνδεσιμότητα δικτύου. Χτίζοντας στην εξαιρετική απόδοση της σειράς Ρ της Huawei, είμαστε πεπεισμένοι πως το P8 της εταιρείας μας, θα γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones για τους καταναλωτές το 2015.»

Το Huawei P8 κυκλοφορεί σε 4 κομψά χρώματα: ασημένιο, χρυσό, μαύρο και γκρι, σε ημιδιάφανη συσκευασία και θα κοστίζει €499.

Αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τον Μάιο μαζί με το Huawei P8 lite που θα είναι 7.7χιλ. λεπτό, θα διαθέτει HD οθόνη 5’’, 13ΜΡ πίσω κάμερα & 5 ΜΡ μπροστινή και 8πύρηνο, 64bit επεξεργαστή με συνδεσιμότητα LTE Cat4 150Mbps.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS