ΑρχικήUpdatesΕγκαταστήστε το Windows Phone 8.1 Update 2

Εγκαταστήστε το Windows Phone 8.1 Update 2

Το Windows Phone 8.1 Update 2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο στο MWC 2015 στη Βαρκελώνη και σύντομα μετά από την ανακοίνωση, η Microsoft δήλωσε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων, όπως το Lumia 640 και το Lumia 640 XL. Windows Phone 8.1

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι περισσότερα τηλέφωνα θα μπορούσαν να λάβουν το GDR2 κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η Microsoft ετοιμάζει τον δρόμο για τα Windows 10.

Έτσι φαίνεται ότι το Windows Phone 8.1 Update 2, έφτασε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς με την κυκλοφορία του Windows 10 for Phones preview build 10051 η εταιρεία άρχισε να διαθέτει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση σε περισσότερα τηλέφωνα.

Λεπτομέρειες για τα ποια μοντέλα μπορούν να λάβουν αυτή την ενημερωμένη έκδοση δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, αλλά η Microsoft επιβεβαίωσε, ότι η ενημέρωση Windows Phone 8.1 Update 2 είναι υποχρεωτική αν θέλετε να αποκτήσετε τα Windows 10 for Phones build 10051.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι πάρα πολλές κινητές συσκευές μπορούν να λάβουν την ενημέρωση, όπως το Lumia 830 και το 930, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο δεν έχει ανακοινωθεί.

Η Microsoft δεν παρέχει κάποια άμεση μέθοδο ενημέρωσης για να κατεβάσετε το Windows Phone 8.1 Update 2. Όμως μπορείτε να το κατεβάσετε με ένα απλό τέχνασμα, εάν η ενημέρωση είναι πράγματι διαθέσιμη για τη συσκευή σας.

Το Windows Insider app είναι η εφαρμογή που θα σας δώσει πρόσβαση στο GDR2. Απλά κατεβάστε το, και επιλέξτε το κανάλι “Fast” όταν σας το ζητήσει και ελέγξτε για τις ενημερώσεις που μπορείτε να λάβετε.

Μετά την εγκατάσταση του Update 2 μπορεί να σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε τα Windows 10 for Phones build 10051. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα αποδεχτείτε την αίτηση, όταν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε την τεχνική προεπισκόπηση αν δεν το επιθυμείτε.

Κατεβάστε το Windows Insider app στη συσκευή σας

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS