ΑρχικήinetMicrosoft: Δωρεάν το Office σε όλες τις μικρές συσκευές

Microsoft: Δωρεάν το Office σε όλες τις μικρές συσκευές

Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι τα Windows 10 θα είναι εντελώς δωρεάν για τους υπολογιστές που τρέχουν λειτουργικά Windows 7 και 8.1. Όμως η εταιρεία φαίνεται να αναζητεί νέους τρόπους για να δελεάσει νέους πελάτες. Microsoft office 2016

Αυτή τη φορά, η εταιρεία ανέφερε σε μια από τις αόριστες ανακοινώσεις που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες ότι η εφαρμογή Office θα είναι εντελώς δωρεάν για μικρές συσκευές. Αυτό θα επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να έχουν τα οφέλη της σουίτας παραγωγικότητας Office, εξαρτάται από την συσκευή που χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με την Microsoft όλες οι συσκευές με οθόνη κάτω από 10,1 ίντσες θεωρούνται μέρος της κατηγορίας “κινητό”. Έτσι, όσες συσκευές έχουν οθόνη μέχρι και 10,1 ίντσες θα μπορούν να έχουν το Office χωρίς κανένα απολύτως κόστος, όπως διευκρίνισε η εταιρεία σήμερα.

Βασικά, η εταιρεία συνεχίζει την freemium προσέγγιση για τις μικρές συσκευές, σχεδιάζοντας εκτός από το δωρεάν πακέτο να προσφέρουν και άλλα με περισσότερα χαρακτηριστικά με συνδρομή.

“Σε αυτές τις συσκευές, ο πυρήνας επεξεργασίας και προβολής θα είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχουν και Premium χαρακτηριστικά της συνδρομής,” δήλωσε ο Kirk Koenigsbauer, εταιρικός αντιπρόεδρος της ομάδας Office 365 Client Apps and Services.

Έτσι όλα τα Windows 10 για τηλεφωνικές συσκευές θα έχουν προεγκατεστημένο το Office.

Ένα desktop έκδοση του Office, που ονομάζεται Office 2016, θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους, και πιθανότατα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, μετά την κυκλοφορία των Windows 10. Η τιμολόγηση για αυτή την έκδοση της εφαρμογής παραμένει άγνωστη.

Οι λόγοι που η Microsoft προχωρεί στη δωρεάν διάθεση των προϊόντων της, εκτός από την αναζήτηση νέων πελατών, είναι και η συγκράτηση των παλιών. Η πληθώρα εφαρμογών γραφείου στην αγορά, κατέστησε την δωρεάν διάθεση της παραγωγικής σουίτας της εταιρείας μάλλον απαραίτητη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS