ΑρχικήinetiPhone εφαρμογή σας υπενθυμίζει καθημερινά selfie και στο τέλος τις κάνει βίντεο

iPhone εφαρμογή σας υπενθυμίζει καθημερινά selfie και στο τέλος τις κάνει βίντεο

Υπάρχει μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone, με το όνομα Everyday και κάνει το εξής απλό: σας θυμίζει να πάρετε μία selfie κάθε μέρα την ίδια ώρα και στη συνέχεια συγχωνεύει όλες τις εικόνες σε ένα βίντεο, έτσι ώστε να είστε σε θέση να δείτε πώς αλλάζετε με την πάροδο του χρόνου, είτε εμφανισιακά είτε σαν διάθεση.selfie iphone

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε την πρώτη σας selfie. Θα σας ζητηθεί να ποζάρετε σε συγκεκριμένη απόσταση έτσι ώστε τα βασικά στοιχεία του προσώπου σας (τα μάτια σας, τη μύτη και το στόμα) να πέφτουν πάνω κάτω στο ίδια σημείο για να έχει συνοχή το μετέπειτα βίντεο. Μετά την πρώτη φωτογραφία το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε μια υπενθύμιση για την ώρα της ημέρας που θα πάρετε το επόμενο αυτό-πορτρέτο σας.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να ορίσετε τις ειδοποιήσεις να μην είναι οπωσδήποτε την ίδια χρονική στιγμή. Αν σας αρέσουν τα δύσκολα ή αν θέλετε να το μπερδέψετε λίγο, μπορείτε να δέχεστε τις υπενθυμίσεις όταν είστε σε συγκεκριμένη τοποθεσία της επιλογής σας ή τυχαία σε κάποιο άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μόλις έχετε ένα αξιοπρεπές σύνολο από selfies, η εφαρμογή θα τις συνδυάζει σε ένα timelapse με το πρόσωπό σας.

Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για συσκευές iPhone και στο παρελθόν αλλά κυκλοφόρησε εκ νέου σήμερα με αναθεωρημένο interface και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την χρηστικότητα της.

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο από το YouTube παρακάτω:

youtube.com/watch?v=XXM5snZofHw

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS