ΑρχικήinetBlackBerry SecuTABLET σε συνεργασία με τη Samsung και την IBM

BlackBerry SecuTABLET σε συνεργασία με τη Samsung και την IBM

Η Secusmart, είναι μια εταιρεία λογισμικού κρυπτογράφησης που ανήκει στη BlackBerry. Η εταιρεία ανακοίνωσε το SecuTABLET σε συνεργασία με την IBM και τη Samsung για την έκθεση CeBIT 2015 (16-20 Μαρτίου).BlackBerry SecuTABLET

Η Secusmart έχει συνεργαστεί στενά με τη BlackBerry και Samsung για τη βελτίωση της υιοθέτησης του Android με επιπρόσθετα εργαλεία για την ασφαλή διαχείριση της κινητής συσκευής. Το τελευταίο μάλιστα smartphone της Samsung, το Galaxy S6 έρχεται με προ-φορτωμένο το λογισμικό που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη BlackBerry και απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες.

Έτσι η Secusmart, της BlackBerry ανακοίνωσε το SecuTABLET, μια παραλλαγή του Galaxy Tab 10.5 S που διαθέτει διάφορες βελτιώσεις ασφαλείας. Το tablet είναι απευθύνεται σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις που έχουν ειδικές απαιτήσεις ασφαλείας.

Επί του παρόντος, το SecuΤABLET περνάει από το στάδιο πιστοποίησης από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Ασφάλειας Πληροφοριών για την επίσημη χρήση του στη χώρα. Το tablet διαθέτει επίσης επίπεδο κρυπτογράφησης εφαρμογών για κρίσιμες εφαρμογές, χρησιμοποιώντας μια λύση που αναπτύχθηκε από την IBM.

Το hardware ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διαφορά από αυτό που χρησιμοποιείται από το κανονικό Galaxy Tab 10.5 S. Το SecuΤABLET κοστίζει όμως σχεδόν τέσσερις φορές την τιμή του πρώτου, λόγω της προστιθέμενης ασφάλειας και υποστήριξης της σύμβασης της Secusmart.

Δεν έχει αποκαλυφθεί η τιμή του νέου προϊόντος καθώς και το πότε θα είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS