ΑρχικήinetΗ PayPal σταματάει τη συνεργασία της με το Mega

Η PayPal σταματάει τη συνεργασία της με το Mega

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Το Mega μόλις ανακοίνωσε ότι η PayPal σταμάτησε την συνεργασία της με την Cloud υπηρεσία αποθήκευσης του Dotcom.

Η PayPal, η οποία συνεργαζόταν και με το Megaupload, (μέχρι το κλείσιμό του από τις αρχές των ΗΠΑ) σταμάτησε να συνεργάζεται με πάρα πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων.mega paypal

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε μονόπλευρα τα πράγματα, καθώς πρώτο το MEGA, ανακοίνωσε την υπόθεση. Σύμφωνα με μια δημοσίευση της εταιρείας που έχει αναρτηθεί από ένα χρήστη με το όνομα “Admin” (Διαχειριστής) η ΡayPal σταμάτησε να δέχεται συναλλαγές που προέρχονται από το Mega επικαλούμενη “unknowability of what is on the platform” (δεν γνωρίζει τι υπάρχει στην πλατφόρμα) σαν τον λόγο που τελειώνει την συνεργασία τους.

Μάλλον αναφέρεται στην κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί το Mega και η οποία παρεμποδίζει τρίτους να γνωρίζουν τι ανεβάζουν οι χρήστες και γενικότερα τι διαμοιράζεται από το site.

Η ΡayPal φέρεται να ζήτησε πρόσβαση στο σύστημα κατά το παρελθόν για να παρακολουθεί όλα τα αρχεία που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν από την ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με το Mega, ο λόγος για τον τερματισμό της επιχειρηματικής σχέσης ήταν οι πιέσεις που δεχόταν από τη Visa και τη MasterCard, που με τη σειρά τους πιέστηκαν από τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Patrick Leahy να “να σταματήσουν την παροχή υπηρεσιών” σε εταιρείες που δεν παρέχουν “νόμιμες υπηρεσίες αποθήκευσης στο σύννεφο”.

Έτσι το Mega έχει μείνει χωρίς υπηρεσία πληρωμών. Αν προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας ή να τον ανανεώσετε, θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος ή θα προωθηθείτε σε σελίδα με resellers.

To Mega σημείωσε στο blog του ότι δεν θα αλλάξει τα όρια αποθήκευσης χρηστών που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές λόγω της PayPal για να ανανεώσουν τον λογαριασμό τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS