ΑρχικήinetCheating Apps Εφαρμογές για να μην σας πιάσουν αν...ξενοκοιμάστε

Cheating Apps Εφαρμογές για να μην σας πιάσουν αν…ξενοκοιμάστε

Cheating Apps: Η εξάπλωση της χρήσης των smartphones/ φορητών συσκευών και της κοινωνικής δικτύωσης έχει αλλάξει τα δεδομένα στις γνωριμίες και τις ερωτικές σχέσεις, καθώς η online γνωριμία και συναναστροφή έχει γίνει πιο εύκολη και πολύ πιο αποδεκτή κοινωνικά. Αντίστοιχα, βεβαίως, έχει γίνει πιο εύκολο το να απατήσει κανείς, καθώς είναι πολύ αυτοί που επισημαίνουν ότι το Ίντερνετ, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, προκαλεί τέτοιες τάσεις.Cheating Apps

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, σε έρευνα της ιστοσελίδας γνωριμιών Victoria Milan αναφέρεται ότι το 45% των ανθρώπων έχουν είτε απατήσει είτε σκεφτεί να απατήσουν τον/ την σύντροφό τους επειδή περνά πολύ χρόνο ασχολούμενος/ η με το τηλέφωνο.

Πέρα από αυτό και τις εφαρμογές dating κλπ, το App Store και το Google Play είναι γεμάτα με εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι μπορούν να βοηθήσουν τον/την χρήστη να απατήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός/ ή.
Χωρίς αυτό να υποστηρίζουμε αυτού του είδους τις τάσεις, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πόσες τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν

Cheating Apps

Vaulty Stocks: Μοιάζει εσκεμμένα με χρηματιστηριακή εφαρμογή, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ειδικό χώρο αποθήκευσης για «ξεχωριστές» φωτογραφίες και βίντεο, που δεν ανήκουν στο «κανονικό» άλμπουμ του τηλεφώνου. Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι εάν κάποιος δεν χρησιμοποιήσει το σωστό PΙΝ, λειτουργεί «κανονικά» ως χρηματιστηριακή εφαρμογή!

Call and Text Eraser (CATE): Κάνει αυτό που λέει το όνομά του: ανοίγει μόνο με τη χρήση κωδικού και παρέχει «μυστικότητα» αποκρύπτοντας κλήσεις και γραπτά μηνύματα και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των περιεχομένων.

Ashley Madison: Εφαρμογή της γνωστής ιστοσελίδας Ashley Madison, για σχέσεις οι οποίες θα…έπρεπε να χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα. Υπάρχει για iOS και για Android.

TigerText: Εξαφανίζει μηνύματα μετά από ένα χρονικό διάστημα το οποίο ορίζει ο χρήστης. Χρήσιμο εάν κάποιος δεν είναι σίγουρος για το πόσο ασφαλές είναι το τηλέφωνό του από τον «έλεγχο» από άλλα άτομα.

Snapchat: Έχει τεράστια απήχηση, και για αυτό ακριβώς ενδείκνυται ως «αθώος/ μη ύποπτος» τρόπος να στείλει και να λάβει κανείς προκλητικές φωτογραφίες.

SlyDial: Σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις οι οποίες καταλήγουν στο voicemail, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι προσπαθείτε να επικοινωνήσετε και δεν μπορείτε.

Invisible Text: Στα μηνύματα που στέλνετε μέσω του δεν μπορεί να γίνει screen-grab. Επίσης, επιτρέπει την αποστολή βίντεο και εικόνων τα οποία έχουν «ημερομηνία λήξης», ενώ υπάρχει και δυνατότητα ανάκλησης μηνυμάτων που δεν έχουν «ανοιχτεί» ακόμα από τον παραλήπτη.

Black SMS: Πολύ απλά, κρυπτογραφεί μηνύματα, μετατρέποντάς τα σε αρχεία εικόνων που μπορούν να «ξεκλειδωθούν» μόνο με μυστικό κωδικό.

FlexiSpy: Μια εφαρμογή «της άλλης πλευράς»- o/η χρήστης το περνάει στο κινητό του/ της συντρόφου για να ακούει τις κλήσεις, να παρακολουθεί τη θέση, να διαβάζει τα μηνύματα και να μετατρέπει το κινητό σε «κοριό» (!!!)

Huffingtonpost

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS