Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!
infosec

Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!

Εκατοντάδες εφαρμογές μπορούν να σας παρακολουθούν και να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες με τους διαφημιστές και τους λιανοπωλητές. Υπάρχει όμως τρόπος...
Read More
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
infosec

Safari: USB security sticks υποστηρίζει πλέον ο περιηγητής της Apple

Η τελευταία έκδοση του Apple Safari υποστηρίζει το WebAuthentication (WebAuthn) API, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους του να κάνουν login...
Read More
Latest Posts

Hackers για ενοικίαση: Ανώνυμα, γρήγορα, και όχι απαραίτητα νόμιμα

Έλλειψη ικανοτήτων; Μια νέα ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε έναν hacker μέσα σε λίγα λεπτά για να εκδικηθείτε τον πρώην σας ή να κερδίσετε κάποιον επιχειρηματικό ανταγωνισμό. Η ιστοσελίδα Hackers List προσφέρει μια νέα υπηρεσία για όσους επιθυμούν βοήθεια από την hacking κοινότητα.

hackers list

Άρχισε να λειτουργεί στις αρχές Νοεμβρίου, και σύμφωνα με τους New York Times, η νέα «επιχείρηση» δεν προσφέρει μόνο τις υπηρεσίες της σε κυβερνήσεις, σε εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και σε κάποιον απλό πολίτη που θέλει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες ενός white ή black-hat hacker.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη πάνω από 500 εργαζόμενοι hackers που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το κοινό. Για να εξασφαλίσουν μια θέση στην εταιρεία περνάνε από διάφορες δοκιμασίες που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους.

Οι hackers προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ωριαίες τιμές, που κυμαίνονται από 28 έως και 300 δολάρια.

Σπάσιμο λογαριασμών Gmail στο εταιρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή «κατέβασμα» ιστοσελίδων για εκδίκηση φιγουράρουν στην «βιτρίνα» της νέας ιστοσελίδας.

Οι αναρτήσεις των πελατών αναφέρουν:

10-350 δολάρια: Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες και τα μηνύματα από ένα λογαριασμό στο Facebook. Έχω και άλλες δουλειές αν τα καταφέρετε.
300- 600 δολάρια: Χρειάζομαι έναν hacker για να αλλάξει τους τελικούς βαθμούς μου, θα πρέπει να γίνει σε μια εβδομάδα.

200-300 δολάρια: Hack σε έναν λογαριασμό e-mail της εταιρείας. Πρέπει να αντιγράψετε όλα τα μηνύματα από αυτόν το λογαριασμό. Πάρτε αντίγραφα των email του εργοδότη. Στείλτε μηνύματα spam, σε όλους όσους είναι σε αυτή τη λίστα.

Δεν γνωρίζουμε αν η νέα «εταιρεία» θα κρατήσει για πολύ καιρό, καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι και τόσο νόμιμες. Ο ιδιοκτήτης ή οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας φαίνεται να έχουν λάβει μέτρα για να αποποιηθούν την κάθε ευθύνη. Έτσι η ιστοσελίδα έχει έναν μακρύ κατάλογο με όρους και τις προϋποθέσεις που απαγορεύουν κάθε παράνομη δραστηριότητα:

Για τη χρήση των Υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να ενεργήσετε υπεύθυνα με τρόπο που αποδεικνύει την ορθή κρίση. Για παράδειγμα, συμφωνείτε να μην: παραβιάσετε οποιονδήποτε ισχύοντα νόμο ή κανονισμό,
παραβιάσετε δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου, όπως, πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδιωτικής ζωής, δημοσιότητας ή συμβατικών δικαιωμάτων.
Μην χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που θα λάβετε μέσω της υπηρεσίας μας για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένο ή παράνομο σκοπό, και γενικότερα μη χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

  1. Χρειάζομαι έναν πολύ καλό χάκερ για να τού αναθεσω κάποιες σοβαρές δουλειές. Θα προτιμούσα Έλληνα

  2. Καλησπέρα, χρειάζομαι οπωσδήποτε τις υπηρεσίες σας. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε σύντομα. Ευχαριστώ!

  3. Καλησπέρα, θα χρειαστώ τις υπηρεσίες της εταιρίας σας παρακαλώ Επικοινωνήστε σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *