15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Hackers για ενοικίαση: Ανώνυμα, γρήγορα, και όχι απαραίτητα νόμιμα

Έλλειψη ικανοτήτων; Μια νέα ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε έναν hacker μέσα σε λίγα λεπτά για να εκδικηθείτε τον πρώην σας ή να κερδίσετε κάποιον επιχειρηματικό ανταγωνισμό. Η ιστοσελίδα Hackers List προσφέρει μια νέα υπηρεσία για όσους επιθυμούν βοήθεια από την hacking κοινότητα.

hackers list

Άρχισε να λειτουργεί στις αρχές Νοεμβρίου, και σύμφωνα με τους New York Times, η νέα «επιχείρηση» δεν προσφέρει μόνο τις υπηρεσίες της σε κυβερνήσεις, σε εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και σε κάποιον απλό πολίτη που θέλει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες ενός white ή black-hat hacker.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη πάνω από 500 εργαζόμενοι hackers που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το κοινό. Για να εξασφαλίσουν μια θέση στην εταιρεία περνάνε από διάφορες δοκιμασίες που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους.

Οι hackers προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ωριαίες τιμές, που κυμαίνονται από 28 έως και 300 δολάρια.

Σπάσιμο λογαριασμών Gmail στο εταιρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή «κατέβασμα» ιστοσελίδων για εκδίκηση φιγουράρουν στην «βιτρίνα» της νέας ιστοσελίδας.

Οι αναρτήσεις των πελατών αναφέρουν:

10-350 δολάρια: Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες και τα μηνύματα από ένα λογαριασμό στο Facebook. Έχω και άλλες δουλειές αν τα καταφέρετε.
300- 600 δολάρια: Χρειάζομαι έναν hacker για να αλλάξει τους τελικούς βαθμούς μου, θα πρέπει να γίνει σε μια εβδομάδα.

200-300 δολάρια: Hack σε έναν λογαριασμό e-mail της εταιρείας. Πρέπει να αντιγράψετε όλα τα μηνύματα από αυτόν το λογαριασμό. Πάρτε αντίγραφα των email του εργοδότη. Στείλτε μηνύματα spam, σε όλους όσους είναι σε αυτή τη λίστα.

Δεν γνωρίζουμε αν η νέα «εταιρεία» θα κρατήσει για πολύ καιρό, καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι και τόσο νόμιμες. Ο ιδιοκτήτης ή οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας φαίνεται να έχουν λάβει μέτρα για να αποποιηθούν την κάθε ευθύνη. Έτσι η ιστοσελίδα έχει έναν μακρύ κατάλογο με όρους και τις προϋποθέσεις που απαγορεύουν κάθε παράνομη δραστηριότητα:

Για τη χρήση των Υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να ενεργήσετε υπεύθυνα με τρόπο που αποδεικνύει την ορθή κρίση. Για παράδειγμα, συμφωνείτε να μην: παραβιάσετε οποιονδήποτε ισχύοντα νόμο ή κανονισμό,
παραβιάσετε δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου, όπως, πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδιωτικής ζωής, δημοσιότητας ή συμβατικών δικαιωμάτων.
Μην χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που θα λάβετε μέσω της υπηρεσίας μας για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένο ή παράνομο σκοπό, και γενικότερα μη χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

  1. Χρειάζομαι έναν πολύ καλό χάκερ για να τού αναθεσω κάποιες σοβαρές δουλειές. Θα προτιμούσα Έλληνα

  2. Καλησπέρα, χρειάζομαι οπωσδήποτε τις υπηρεσίες σας. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε σύντομα. Ευχαριστώ!

  3. Καλησπέρα, θα χρειαστώ τις υπηρεσίες της εταιρίας σας παρακαλώ Επικοινωνήστε σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *