ΑρχικήinetΓίνετε καλύτερος snowboarder με δέστρες παρακολούθησης της κίνησης

Γίνετε καλύτερος snowboarder με δέστρες παρακολούθησης της κίνησης

Η CES είχε πάρα πολλά gadgets καθώς και έξυπνες λύσεις για να κάνετε ευκολότερη την ζωή σας. Μία από αυτές ήταν και οι δέστρες για snowboard XON Snow-1.snowboard

Με τις δέστρες XON Snow-1 μπορείτε να παρακολουθήσετε το ποσοστό φορτίου πατήματος – ισορροπίας  που έχετε στα πόδια σας αλλά και σε σημεία του κάθε ποδιού, και όλα αυτά μέσω ευέλικτων αισθητήρων που συνδέονται με το snowboard. Τα δεδομένα, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή που θα λαμβάνει τα δεδομένα μέσω Bluetooth, μπορούν να αναλυθούν και να σας βοηθήσουν να κάνετε μια καλύτερη κατάβαση.

Θα μπορεί να λειτουργεί ακόμη και με κάμερες ως υποστήριξη για να επικαλύψει τα δεδομένα, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε σωστότερα τις πληροφορίες.

Το Snow-1 θα μπορούσε να γίνει ένα ιδανικό εργαλείο για προχωρημένους αναβάτες που ψάχνουν για τρόπους βελτίωσης του στυλ ολίσθησης. Αλλά ως εργαλείο διδασκαλίας, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσει τους αναβάτες να απαλλαγούν από κακές συνήθειες και λανθασμένες τεχνικές πριν αυτές μας γίνουν συνήθεια.

Το Snow-1 αναμένεται να δοθεί προς πώληση κάποια στιγμή φέτος χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα το κόστος του.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την demo παρουσίαση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS