ΑρχικήinetSmartwatch € 99 από την Alcatel στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2015

Smartwatch € 99 από την Alcatel στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2015

Τον Μάρτιο του 2015 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο smartwatch της Alcatel, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οποίου τουλάχιστον προς το παρόν είναι η τιμή. AlcatelΤο Alcatel Onetouch Smartwatch θα πωλείται αντί 99 ευρώ στην Ευρώπη και θα μπορεί να συνομιλήσει σε smartphone με Android αλλά και σε iPhone.

Το ρολόι της Αlcatel περιορίζεται στις λειτουργίες για τις οποίες είναι ήδη γνωστά τα smartwatch, όπως η μέτρηση κάποιων βασικών παραμέτρων της δραστηριότητας του ανθρώπινου σώματος και η μετά φορά τους σε συμβατό smartphone για την ανάλυση και την επεξεργασία τους από συναφή app. Το Αlcatel Onetouch smartwatch μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει την κάμερα του smartphone, να μεταφέρει ειδοποιήσεις στον καρπό του χεριού σας, καθώς και τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής.

Το Αlcatel OneTouch Watch που παρουσιάστηκε στην CES 2015 αποτελεί το πρώτο μέλος μιας σειράς έξυπνων αλλά και προσιτών ρολογιών που προτίθεται να διαθέσει η Alcatel.

H εταιρεία χρησιμοποιεί το λογισμικό Freespace της Hillcrest Labs για την αξιοποίηση των δεδομένων των αισθητήρων του ρολογιού.

RSS Τεχνολογία: Eιδήσεις

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS