ΑρχικήinetΗ Hewlett-Packard γίνεται δύο εταιρείες

Η Hewlett-Packard γίνεται δύο εταιρείες

H γνωστή σε όλους μας Hewlett-Packard θα γίνει δύο διαφορετικές εταιρείες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal σε μια δημοσίευση της Κυριακής.Hewlett-Packard

Η εταιρεία θα φέρεται ότι θα διαιρεθεί σε δύο εταιρείες, που η μια θα κατασκευάζει PC και μονάδες εκτυπωτών και η άλλη εταιρικό υλικό μαζί με διάφορες άλλες υπηρεσίες. Η Ηewlett-Packard αναμένεται να ανακοινώσει τον διαχωρισμό των δύο εταιρειών τη Δευτέρα, σύμφωνα με την WSJ.

Ο διαχωρισμός είναι λύση που προτιμούν τελευταία αρκετές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Προηγήθηκε ο διαχωρισμός του eBay από την PayPal την περασμένη εβδομάδα. Πολλοί αναμένουν ότι οι εταιρείες θα έχουν καλύτερη απόδοση όταν εστιάζουν σε ένα περιορισμένο αριθμό επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η Meg Whitman θα είναι η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υλικού και υπηρεσιών και να ενεργεί ως chairman της εταιρείας για τους υπολογιστές και τους εκτυπωτές, σύμφωνα με πηγές της WSJ. Ο Dion Weisler θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής υπολογιστών, και η Patricia Russo θα είναι η chairman (ή chairwoman) της corporate πλευράς.

Η HP εξετάζει τον διαχωρισμό των εταιρειών για χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS