ΑρχικήinetΔείτε τα πρώτα 15 λεπτά από το παιχνίδι Forza Horizon 2 για...

Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά από το παιχνίδι Forza Horizon 2 για Xbox One

Εάν είστε περίεργοι για το πώς θα είναι το παιχνίδι αγώνων Forza Horizon 2 στο Xbox One, τότε παρακολουθήστε ένα βίντεο που δείχνει τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού που θα τρέξουν μόλις το τοποθετήσετε στην κονσόλα σας.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια του Horizon Festival, μια φανταστική αγωνιστική εκδήλωση που γίνεται σε όλη τη βόρεια Ιταλία και τη νότια Γαλλία, προσφέροντας στους παίκτες μια ανοιχτή παγκόσμια οδηγική εμπειρία.

Forza Horizon 2 Forza Horizon 2 Forza Horizon 2

Τα γραφικά φαίνονται καταπληκτικό, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, και η δράση ξεκινά αμέσως, με μια ομαλή μετάβαση από τις αρχικές σκηνές.

Αν το να αγωνίζεστε στις όμορφες αγωνιστικές διαδρομές της Ευρώπης δεν καταφέρνει να σας συγκινήσει, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο ρόστερ των αγωνιστικών αυτοκινήτων που έχει το παιχνίδι.Το Developer Turn 10 Studios έχει ετοιμάσει πάνω από 200 διαδρομές για τους gamers που θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι αμαξιών όπως της McLaren P1, της Lamborghini Huracan και πολλά άλλα.

Εκτός από τα supercars, υπάρχουν ένα σωρό δημοφιλή αυτοκίνητα, όπως το σκαθάρι της VW , διάφορα φορτηγά, καθώς και αγωνιστικά αυτοκίνητα από όλη την ιστορία.

Το Forza Horizon 2 έχει προγραμματιστεί από την Microsoft να έρθει στην αγορά για τις κονσόλες Xbox360 και Xbox One, στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη και στις 3 Οκτώβριου για την Βόρεια Αμερική.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=sIUsOO5eCY4

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS