ΑρχικήinetΒράβευση της BYTE COMPUTER από την IBM Ελλάδος

Βράβευση της BYTE COMPUTER από την IBM Ελλάδος

H ΒYTE COMPUTER διακρίθηκε για τη συνεισφορά της στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η IBM Ελλάδος προς τιμήν των συνεργατών της.

byte computer
Πιο συγκεκριμένα, η BYTE COMPUTER βραβεύτηκε για την πρωτοποριακή και αποτελεσματική αξιοποίηση λύσεων της IBM στον τομέα του Healthcare, στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός καινοτόμου και ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στην ανάπτυξη της ψηφιακής πραγματικότητας στην Ελλάδα. Σε έναν τομέα στρατηγικής σημασίας για την ΙΒΜ, η BYTE COMPUTER διακρίθηκε «For Leveraging IBM Solutions in Smarter Healthcare».
Στα 31 χρόνια λειτουργίας της, η ΒΥΤΕ COMPUTER έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και πιστοποιήσεις από πρωτοπόρους διεθνείς οίκους τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, γεγονός που αποδεικνύει την αρτιότητα των συνεργασιών της, υπογραμμίζει τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας και επισφραγίζει τη σταθερή δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS