ΑρχικήUpdatesWindows 8.1 Update 2 έρχεται την επόμενη βδομάδα;

Windows 8.1 Update 2 έρχεται την επόμενη βδομάδα;

Τα Windows 8.1 αναμένεται να λάβουν μια νέα σημαντική ενημέρωση σε λίγες μέρες. H Microsoft φυσικά δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

windows

Το Update 2 για τα Windοws 8.1 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο (και συγκεκριμένα την επόμενη βδομάδα), φέρνοντας μικρές βελτιώσεις επιδόσεων αν και η Microsoft είχε υποσχεθεί αρχικά πολύ πιο σημαντικές αλλαγές σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση.

Τον Απρίλιο στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD 2014 στο Σαν Φρανσίσκο, η Microsoft δήλωσε ότι η μελλοντική ενημερωμένη έκδοση των Windοws 8.1 θα φέρει πίσω το μενού Έναρξη, καθώς και επιλογές για να τρέχουν εφαρμογές από Metro σε δικά τους παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας.

Αποδεικνύεται ότι η Microsoft έχει αλλάξει γνώμη και να είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην ανάπτυξη των Windοws 9.

Όπως προαναφέραμε, η εταιρεία αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο προϊόν, που αναμένετε να κυκλοφορήσει τη δεύτερη Τρίτη του μήνα, μέσω του Windοws Update, παράλληλα με τις άλλες διορθώσεις.

Αυτή θα μπορούσε να είναι ίσως η τελευταία μεγάλη ενημέρωση των Windοws 8.1, καθώς η Microsoft αναπτύσσει τα Windοws 9. Τα Windows 9 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2015, ενώ μια τρίτη ενημέρωση για τα Windows 8.1 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το Update 3 των Windοws 8.1 θα μπορούσε να είναι το προϊόν προετοιμασίας των συσκευών με Windows 8 για την εγκατάσταση των Windοws 9. Η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει τα Windοws 9 δωρεάν σε αυτούς που έχουν ήδη εγκαταστήσει τα Windοws 8-8.1.

Update: H Microsoft μόλις ανακοίνωσε επίσημα την ενημέρωση, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φήμες που ήθελαν την ονομασία του προϊόντος σαν  “Update 2.” Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από εδώ.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS