Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Το SpeakerZen.me κλείνει τον κύκλο του μετά το 1ο βραβείο στο πρώτο Google Launchpad-Athens τον Οκτώβριο του 2013

Το SpeakerZen.me κλείνει τον κύκλο του μετά το 1ο βραβείο στο πρώτο Google Launchpad-Athens τον Οκτώβριο του 2013.

Το πρώτο Google Launchpad  στην Αθήνα  (από 7 ως 10 Οκτωβρίου 2013 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) στήριξε την αξιοποίηση της σκέψης των νέων στη Νοτιανατολική Ευρώπη για την οικονομία. Το  “SpeakerZen” της Financial-Academy κέρδισε το πρώτο βραβείο.

 

Google Launchpad-Athens Google Launchpad-Athens Google Launchpad-Athens Google Launchpad-Athens Google Launchpad-Athens

Στο Google Launchpad συμμετείχαν εταιρίες τεχνολογίας που είχαν ιδρυθεί πρόσφατα και προγραμματιστές (πάνω από 80 developers και δυνητικοί  νέοι επιχειρηματίες) από όλη την Ελλάδα, με στόχο να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις ιδέες τους και τις τεχνικές δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν ομάδες, νέα προϊόντα για την αγορά και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Με επικεφαλής και μέντορα τον Παναγιώτη Τζέλλο, η ομάδα της Financial-Academy.gr, με έδρα την Αθήνα, κέρδισε το πρώτο βραβείο για την startup εταιρία “SpeakerZen”, μια εφαρμογή που επέτρεπε την άμεση εισαγωγή πληροφοριών από κινητά, που βοηθάει τους ομιλητές να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, καθώς λαμβάνουν άμεσο feedback από το κοινό τους.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει λαμπρούς και ικανούς νέους. Έτσι, με την σωστή καθοδήγηση και προκαλώντας τον τρόπο σκέψης τους, τους βοηθούμε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις, να οργανώσουν σωστά τη σκέψη τους, τους μαθαίνουμε να αποφεύγουν τις παγίδες και να διαχειρίζονται την επιπολαιότητα της ηλικίας τους! Η προτεραιότητά μου είναι να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν αξία για τους ίδιους και κατ’ επέκταση για την ίδια κοινωνία με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παράγουν»

Πέντε από τα μέλη της ομάδας του SpeakerZen.me ήταν φοιτητές στα πλαίσια της πρακτικής τους στη Financial-Academy.gr οι οποίοι συμμετείχαν στο Vivafunds.com. Παράλληλα με αυτό το startup, λόγω της διοργάνωσης των συνεδρίων από την Financial-Academy.gr και την European-Forums.eu, κάποιοι συμμετείχαν στην δημιουργία του ConferenceV.com, μίας διαδικτυακής εφαρμογής που παρείχε διάδραση μεταξύ κοινού και ομιλητών και είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε 4 συνέδρια της Financial-Academy.gr. Έτσι, αυτή η εφαρμογή αποφασίστηκε  να συμμετέχει στον διαγωνισμό του Google Launchpad υπό  την καθοδήγηση του Παναγιώτης Τζέλλου, Entrepreneur, ιδρυτή της Financial-Academy.eu  και της ομάδας του startup  SpeakerZen.me.

Η Financial-Academy ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Ιούνιο του 2010 με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση σε επαγγελματιών μέσω σεμιναρίων, από διάσημους επαγγελματίες, που είναι δραστήριοι σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Παρέχει επίσης την ευκαιρία σε ασκούμενους φοιτητές να μάθουν πώς να δημιουργούν από το μηδέν startup εταιρίες. Σκοπός της είναι η δημιουργία ενός ζωτικού μέρους όπου θα παράγονται και θα μεταδίδονται γρήγορα πληροφορίες και γνώση, αλλά και θα χρησιμοποιούνται αυτές επιτυχώς από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων.

Το Google Launchpad είναι μέρος της προσπάθειας της Google για να ενισχύσει επιχειρηματίες σε όλον τον κόσμο μέσω προγραμμάτων, συνεργασιών και προϊόντων, στοχεύοντας να προσφέρει ουσιαστικές οικονομικές ευκαιρίες για άτομα, επιχειρήσεις και κοινότητες. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα που υποδέχτηκε το Google Launchpad, μετά το Google Campus στο Τελ Αβίβ.

Αν χρειάζεστε πληροφορίες για το SpeakerZen ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το Βραβείο και τις δραστηριότητες του Παναγιώτη Τζέλλου, παρακαλούμε στείλτε email στο info@financial-academy.gr

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *