ΑρχικήinetStatCounter ο Google Chrome ο δημοφιλέστερος browser

StatCounter ο Google Chrome ο δημοφιλέστερος browser

StatCounter: Ο Google Chrome εξακολουθεί να είναι το πιο χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης στο web σε όλο τον κόσμο, ακόμα κι αν χάσει μερικούς χρήστες τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την StatCοunter, ο web browser της Google κατέχει το 45,44% του μεριδίου της αγοράς τον Ιούνιο, ενώ κατείχε το 45,6% τον προηγούμενο μήνα. Τα τελευταία χρόνια, ο browser της Google έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα προγράμματα περιήγησης.

StatCounter

Ο Internet Explorer κατάφερε να κερδίσει μερικούς χρήστες τον περασμένο μήνα, και να ανέβει στο 20,96%,  0,2 περισσότερο από ότι είχε το Μάιο. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από μήνες που ο browser της Microsoft ανεβαίνει σε δημοτικότητα μετά την απόφαση της εταιρείας, να σταματήσει να υποστηρίζει τα Windows XP, τον Απρίλιο.

StatCounter1

Ο Firefox φαίνεται να έχει μια πτώση τον Ιούνιο, με το μερίδιο αγοράς να φθάνει το 17,95%, από τα 18,72% που είχε τον προηγούμενο μήνα. Ο Safari της Apple κέρδισε κάποιους νέους χρήστες από άλλα προγράμματα περιήγησης, και συνεχίζει να κερδίζει σε δημοτικότητα. Ο Safari χρησιμοποιείται τώρα από 10.33% των χρηστών του Διαδικτύου, έναντι 10,02% που είχε το Μάιο.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS