ΑρχικήinetΚατεβάστε το Trevilla, ένα από τα καλύτερα επίπεδα θέματα για Ubuntu...

Κατεβάστε το Trevilla, ένα από τα καλύτερα επίπεδα θέματα για Ubuntu και Linux Mint

Trevilla-Theme-Is-One-of-the-Best-Flat-Themes-for-Ubuntu-and-Linux-Mint

Το Trevilla είναι ένα θέμα φτιαγμένο για χρήστες που θέλουν στα Ubuntu τους να έχουν μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας με μία μινιμαλιστική διάθεση.

Οι σχεδιαστές του Τrevilla δεν είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν αυτή τη απλή εμφάνιση για θέμα. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότερες διανομές έρχονται με επίπεδες επιφάνειες εργασίας (ίσως και να είναι μόδα από τα Windows 8).

Το Τrevilla είναι μια συλλογή από επίπεδα θέματα που ακολουθούν μια συγκεκριμένη τεχνική στην αισθητική. Τα θέματα που περιλαμβάνονται ονομάζονται Λευκό, Γκρι, Μαύρο και Χρώμιο.

Η εγκατάσταση του θέματος είναι πραγματικά αρκετά εύκολη, ειδικά με τη βοήθεια της noobslab.com, ένα ΡΡΑ είναι διαθέσιμο για όλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα τερματικό και πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές (θα πρέπει να είστε στο root για να μπορέσετε να τις τρέξετε σωστά):

sudo add-apt-repository ppa:noobslab/themes
sudo add-apt-repository ppa:noobslab/icons
sudo apt-get update
sudo apt-get install trevilla-themes
sudo apt-get install trevilla-icons

Για να ενεργοποιήσετε το θέμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Ubuntu Tweak, και έχετε υπόψη σας ότι αυτό το θέμα δεν είναι αποκλειστικά για το Ubuntu. Θα συνεργαστεί επίσης με το Linux Mint 17Qiana” και η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ίδια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS