ΑρχικήinetΝέα εφαρμογή ασφάλειας: WP Security Audit Log

Νέα εφαρμογή ασφάλειας: WP Security Audit Log

To WP Security Audit Log είναι ένα plugin για WordPress που καταγράφει όλες τις ενέργειες και τις λειτουργίες που λαμβάνουν χώρα στην ιστοσελίδα σας και δεν είναι εμφανείς. Το plugin είναι χρήσιμο όχι μόνο σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, αλλά και για την πρόληψη τέτοιων επιθέσεων.

WP Security Audit Log

Το plugin έχει σχεδιαστεί για να παράγει μια ειδοποίηση ασφαλείας όταν διαπιστώνονται ορισμένες ενέργειες. Για παράδειγμα, όταν ένας νέος χρήστης δημιουργείται είτε μέσω καταχώρησης ή από έναν άλλο χρήστη, όταν οι χρήστες αλλάζουν ρόλο ή κωδικό πρόσβασης, όταν ένα αρχείο αποστέλλεται ή να διαγράφεται και όταν ένα plugin έχει τροποποιηθεί.

Επίσης καταγράφονται αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης, αλλαγές στις ρυθμίσεις, λειτουργίες με widgets, τροποποιήσεις στις υπάρχουσες αναρτήσεις, καθώς και νέες αναρτήσεις.

Κάθε δράση που λαμβάνει χώρα στο backend ενός δικτυακού τόπου μπορεί να βοηθήσει τους διαχειριστές στην πρόληψη παραβιάσεων δεδομένων, ή εάν συμβεί, να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν την αιτία τους.

Οι προειδοποιήσεις ασφαλείας που δημιουργούνται από το WP Security Audit Log είναι για τις ακόλουθες κατηγορίες: αναρτήσεις σε blog, σελίδες, άλλες αναρτήσεις, widgets, χρήστες, προφίλ χρηστών, plugins και themes, ρυθμίσεις και σύστημα, καθώς και τη δραστηριότητα του δικτυακού τόπου.

Το plugin δεν λειτουργεί μόνο με WordPress sites ή blogs, αλλά και με Multisite εγκαταστάσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το WP Security Audit Log από το Softpedia. Πρόσθετες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα των plugin του WordPress.

secnews.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS